Image

I Zimbra placeres al e-mail-information i TGZ-pladesignet. Vi havde en yderst punkt for punkt samtale om arrangementet i min sidste artikel. I øjeblikket hvad med at undersøge, hvad MBOX-recordformat er. MBOX-pladesign repræsenterer e-mail-meddelelser. Det bruges ikke kun af Microsoft Zimbra Express-applikationen, men desuden af forskellige Microsoft OS. Det understøtter alle gengivelser af Microsoft direkte fra Windows 98 til Windows XP. I Betavare Zimbra til MBOX-eksportøren placeres alle meddelelserne i MBOX-pladesignet.


HENT NU


Afsendelse af TGZ-filformat til MBOX-filformat

 • I TGZ-dokumentdesign gemmes hele postboksen, men MBOX-posten gemmer bare dine beskeder
 • I Zimbra er der en afskæring til at gemme dit dokument, ikke desto mindre er der ingen begrænsning for at lægge dine beskeder væk i MBOX-pladesignet
 • TGZ-recorddesignet, information placeres alligevel i en koordineret struktur. I MBOX er information ikke sorteret.
 • MBOX-post er ikke vanskelig at få adgang fra ethvert sted rundt om på planeten

Alligevel er der forsigtige begrænsninger, som aktivitetsstrinmodulet skal aktualiseres til. I tilfælde af, at du er nødt til at flytte og fuldføre Eksport TGZ til MBOX-post, er det konsekvent klogt af specialisterne at bruge et mekaniseret instrument, der usædvanligt retoucherer til e-mail-dokumentets fremskridt. Produktets rådnenhed støder på evnen til at kommunikere med et enormt brevpost og tilskynder den sammensatte bevægelse fra et trin til det omvendte. Med forbedret betalt eksport TGZ til MBOX-værktøj, er den fulde eksportør af Zimbra-post bestemt som beskeder og forskellige ting og så videre muligvis opkræve TGZ til MBOX eksportørværktøj.


Formål med eksport af TGZ til MBOX-format

Her er nogle regelmæssige formål bag eksporten -

 • MBOX-poster kan let nås til og åbnes med et par e-mail-applikationer.
 • MBOX-poster kan let sendes fra forskellige klienter som e-mail-forbindelser
 • MBOX-poster er grundlæggende og fornuftige, og det tager mindre plads at fjerne meddelelserne
 • Der er isolerede optegnelser indebærer, at især et MBOX-dokument gemmer en enslig e-mail
 • En klient opdager bestemte.MBOX-dokumenter fra den samlede informationsbase efter filnavn


Gem TGZ til MBOX-fil - perfektion af omskiftning

 • Bulkeksport understøttet - TGZ til MBOX eksportør programmering. TGZ-e-mail til.MBOX-programmet er konstant mod masseeksport af hele TGZ-informationen til et af de valgte designs blandt dem, der tilbydes af apparatet med gennemlæsning af konvolutter sammen med undermapper også.
 • Oprindelig dataformatering bevaret - Du er sikret at få sendt oplysninger ud med lignende metadata, der holdes igennem overgangsinteraktionen, for eksempel hele Cc, Bcc, forbindelser; og så videre finesser i din mail fortsætter selv efter eksport på grund af høje sikkerhedsniveauer, der tilbydes af instrumentet.
 • Standalone Utility for Exportation - TGZ til MBOX Eksportør behøver ikke at bekymre sig om nogen ekstern applikation for at flytte TGZ til MBOX-design. Ansøgningen er kun nødvendigt for Zimbra-informationsdokumenter for at udføre informationens eksport. Ingen Zimbra-etablering eller design er påkrævet.
 • Demonstrationsvenligt værktøj - Du får en freeware-gengivelse af produktet, der tilbydes for at vise grund og fremover, giver dig mulighed for at handle 10 TGZ-bogstavudsendelsesoplysninger til MBOX-dokumentdesign.
 • Genopretter beskadigede TGZ-filer - Zimbra til MBOX-eksportør er ændret, så den udsender selv underminerede TGZ-dokumenter til MBOX-design i kølvandet på at genoprette det til det solide arrangement.


Afsluttende ord

Gennem den tidligere nævnte strategi kan en klient få solid og sikker programmering til at eksportere TGZ til MBOX-design under en ekstremt kort tidsramme. Derefter foreslog vi en outsider-enhed, der afspiller eksporten uden Zimbra-eksportør. Eksport af information er meget vigtigt for at fortsætte arbejdsprocessen. Sammenlignelig var omstændighederne med mig, når jeg har brug for at sende TGZ til MBOX-design. Den mest testende opgave, da jeg har ekstremt mindre specialiserede oplysninger. Ved at bruge TGZ-eksportørguiden havde jeg dog muligheden for effektivt at handle alle mine Zimbra-oplysninger til MBOX-design. I kølvandet på at bruge arrangementet alene, havde jeg anbefalet dig at bestemme dit problem med eksport af oplysninger.