Image

Vi vet alla att när det gäller e-postkonverterare kommer inget borrsteg att vända sig till effektiviteten och exekveringen av MBOX till PST Converter för Mac-applikationer. Ändå är det fortfarande fallet till det faktum att vilket verktyg utför på bättre sätt. Här, vi gåva för att få leva om en specifik vitare som har mått och omedelbart igen bevisat sin couturier.

LADDA NER NU

Behovet av e-post från kommersialism från MBOX till MS Outlook kan vara plötsligt lika fördelaktigt som föreslagits. Det beror helt på användarnas krav och omständigheter. Men ingen anledning till varför orsakerna är, ingen vill lämna in sin strategiska information under Converter-operationen. Men finns det verkligen i din jack? Ja det är det. Allt du fattighet är att undersöka lite praktiskt taget de steg du behöver förpliktas för mercantilism MBOX-filer i Outlook. Ett lösningsmedel som av en person betraktas som primo får bara bomba i din person.

Styrket och förmågan hos vilket uttryck som helst kan vara platt förknippat med dess tillförlitlighet och utförande under Converter-omvandlingen. Även om ett företag med verktyg sägs om Outlook för, inte alla är liksidiga i status som flexibilitet och noggrannhet. I den här artikeln ger vi nuvarande MBOX till PST Converter för Mac. Den har både förmåga och styrka som krävs för att kallas en toppkvalitetsrot för att konvertera MBOX till PST-filinitiera.

Introduktion och komplikationer av filformatet MBOX & PST

MBOX är en splittring som i princip missbrukas för att skicka post med samma e-postmeddelanden och bilagor. Det modifieras inte till ett enda operativsystem och missbrukas i stor utsträckning av arton applikationer tvärs alla operativa system. Några heta e-postklienter som använder MBOX för att reservera e-postmeddelanden är Mozilla Thunderbird, Apple Mail, Entourage, Eudora, House mail, Spicebird, Seamonkey, The Bat, etc. Många webmailtjänster som liknar Gmail ger också användarna beslut om att ladda ner e-postmeddelanden i MBOX initiera.

PST är filuppdelningen för MS Outlook. Inget nytt utnyttjande använder det för e-maskinvara eller någon motsatt uppgift. Olika MBOX, PST-filer separata kan skicka tre trefaldiga objekt som e-post, kontakter, kalender, uppgifter etc.

utbyta från ett filformat till ett annat

När användare är nödvändiga för att få åtkomst till MBOX-filer i Outlook blir Converter to PST ett väsentligt krav. Men eftersom båda dessa format konverteras till olika ramverk finns det inget praktiksteg för att dirigera export av MBOX-fil till PST.

Hur konverterar man MBOX till PST-fil för Outlook

Triune MBOX-filer kan regenereras till Outlook PST dividera bara genom att använda MBOX till PST Converter för Mac-svar. Allt du tvingas göra är att lägga till MBOX-filerna i verktyget, ställa in målinformationen och ändra den till PST-klyftan med hjälp. En mängd funktioner förenas i verktygets gränssnitt för en felfri konverterare som mottas.

Scenarier där MBOX till PST Converter för Mac är värdefullt

Övergripande:

  • Konverterare där MS Outlook inte är installerat / krävs.
  • När tillräckligt med MBOX-filer behöver exporteras till PST-initialisering.
  • För att avstå all minskning av information och bevara e-postattribut.
  • I fallet med figur och mycket MBOX Converter.

Scenario-baserade:

  • När någon byter från MBOX-e-postdator till Outlook.
  • Användare som har gamla unparenta MBOX-filer som måste visas i Outlook.
  • När en soul har laddat ner MBOX-filer från tjänster som Gmail, webmail-dator etc. och nödvändigheten av att extera dessa MBOX-filer i Outlook-bot.
  • En person har Thunderbird, Eudora, etc. installerat på steget, och vill utbyta e-post utan att hitta MBOX-filerna.
  • Om körsträckan för MBOX-filen är Mac, eller Linux och enskilda måste uppnå dem på Mac Outlook läggs till.

Inpackning

Vi ser hur stor e-postmeddelanden är och hur besvärligt det är att betala timmar på en omotiverad e-postkonverterarrot. Särskilt om slutändan varken är korrekt eller förlustfri. MBOX till PST Converter för Mac är ingen lösning på detta. Det är därför vi introducerade en tidtestad skapelse som inte bara kan exportera e-postmeddelanden från MBOX till Outlook PST initialisera utan göra det utan att manipulera med e-postattributen. Varje själ där ute som vill konvertera kvartära MBOX-filer till PST bör finansiera det ett försök och se hur mild enationen blir när du använder det etiska användningen för det.