Image

I den här artikeln kommer vi att beskriva den kompletta metoden för att flytta e-postmeddelanden mellan Yahoo Mail och Gmail-konton. Liksom i denna nuvarande finns det inget gratis migreringsverktyg för Yahoo Mail till Gmail för att flytta Yahoo-e-postmeddelanden till Gmail. Om du vill konvertera Yahoo Mail till Gmail föreslår jag att du laddar ner detta migreringsverktyg till Yahoo till Gmail. Denna programvara erbjuder en direkt metod för att överföra e-postmeddelanden från Yahoo till Gmail-konto. Du kan också importera många Yahoo Mail-data till ett enda Gmail-konto direkt. Om du vill byta dina e-posttjänster, men är orolig att tappa den faktiska kontaktlistan? Oroa dig inte, i den här bloggen ger vi dig en lösning på det här problemet.

Ladda ner nu

Den här bloggen är till stor hjälp för dig om du är företagare och vill komma åt ditt företagskonto med personlig e-post och vill hålla reda på alla e-postmeddelanden som skickas till ditt företagskonto. Det ger obegränsad lagringskapacitet och har ett antal saker att utforska i den.

Med den här applikationen kommer du att kunna överföra e-postmeddelanden från Yahoo till Gmail-konto. Det finns inget behov att konfigurera ditt konto någonstans, bara placera detaljerna för båda kontona och få alla Yahoo-e-postmeddelanden på Gmail-kontot. du kan enkelt flytta Yahoo Mail till Gmail med e-post, kontakter, kalender etc.Följ stegen för att flytta e-postmeddelanden och kontakter från Yahoo Mail-konto till Gmail: -

Steg 1. Kör programvara för säkerhetskopiering av e-post i Windows och kör eller välj Yahoo Mail i e-postkälla.

Steg 2. Fyll alla detaljer i Yahoo Mail och välj kräva Gmail-format i sparlistan.

Steg 3. Ange detaljer om Gmail-kontot och initierade processen med Yahoo till Gmail-kontot.

Om du är en Yahoo-användare och vill flytta från Yahoo Mail till Gmail-konto har vi i den över en artikeln erbjudit den bästa lösningen för det här problemet. Det är det bästa och säkra verktyget att Konvertera Yahoo till Gmail konto utan att förlora data.