Image

Bent u op zoek naar een oplossing om Thunderbird-e-mail te converteren naar Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 of een andere onderstaande versie van MS Outlook? Zo ja, dan is uw zoekopdracht nu beëindigd. In dit artikel leggen we u stapsgewijze handleidingen uit voor het eenvoudig migreren van Thunderbird-e-mail naar Microsoft Outlook met MBOX naar PST Conversion Tool. MBOX naar PST Exporter heeft meer de voorkeur boven de handmatige methode onder de gebruikers omdat het wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface en de gebruiker in staat stelt om e-mail correct en competent om te zetten van MBOX naar PST door de integriteit van e-mailgegevens te behouden. 

Redenen voor conversie van Thunderbird naar PST

MBOX en PST zijn de meest voorkomende en de geweldige e-mailclient- software . Maar een paar unieke en nuttige Outlook-functies maken het de eerste keuze boven Mozilla Thunderbird.

Redenen om voor Microsoft Outlook te kiezen

  1. Mozilla Thunderbird bewaart alle details en informatie in één. mbox- bestandsformaat, bestaat het risico van gegevensbeschadiging.
  2. Outlook is een gebruiksvriendelijke applicatie en beheert daarin zeer effectief meerdere accounts.
  3. Wachtwoordbeveiliging voor Microsoft Outlook is sterker als het gaat om Thunderbird.
  4. MS Outlook biedt een goede antispamvoorziening in vergelijking met Mozilla Thunderbird.

Handmatige methode voor conversie van Thunderbird naar PST ? 

De handmatige methoden is de combinatie van drie verschillende fasen die volgen om de oplossing van MBOX tot PST te bereiken .

  • Stadium I. Extraheer MBOX-mailboxen uit Thunderbird. 
  • Fase II. Importeer MBOX-bestanden in Eudora. 
  • Fase III . Verplaats Eudora MBOX-bestanden naar Outlook. 

Laatste woorden 

In dit artikel hebben we zowel de oplossingsvrije handmatige als geautomatiseerde methode uitgelegd. Maar met de handmatige oplossing worden gebruikers geconfronteerd met veel problemen en moeilijkheden. Dus, na beide methoden te hebben gebruikt, concluderen we dat een geautomatiseerd hulpprogramma - MBOX naar PST- conversie de perfecte en slimme keuze is voor gebruikers die willen weten hoe ze Thunderbird-e-mail naar Microsoft Outlook kunnen overbrengen met het succesvolle resultaat. Het wordt ook geleverd met een gratis demo-editie die een paar e-mails van Thunderbird MBOX naar PST voor Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, enz. Met bijlagen kan exporteren . Om meerdere migratie van Thunderbird MBOX-bestanden uit te voeren, kunt u kiezen voor de gelicentieerde editie van de MBOX naar PST Conversion Tool.


Meer informatie:- https://www.osttopstapp.com/mbox-to-pst.html