Image

Vandaag heeft MS Outlook live mail de top van de populariteit bereikt; duizenden gebruikers gebruiken het als hun professionele en persoonlijke e-mailclient. Toch zijn er verschillende desktop e-mailclients beschikbaar en de meeste stap MBOX-extensie. De meest populaire e-mailtoepassingen die stap MBOX zijn - Thunderbird, PocoMail, Spicebird, SeaMonkey, The Bat, enz. Er kan dus een noodzaak zijn om EML naar e-mailtoepassingen op basis van MBOX te exporteren.


DOWNLOAD NU


EML-bestanden conversie naar MBOX-formaat is geen gemakkelijke taak, maar het is niet moeilijk als het lijkt. In deze blog vindt u de oplossing van EML naar MBOX Conversion. Er kunnen verschillende redenen zijn om het EML-bestand naar het MBOX-formaat te converteren en er zijn op internet talloze oplossingen beschikbaar voor de vereiste conversie. Hier, in deze blog, beschrijven we de beste oplossingen voor u.

Wanneer u Outlook-bestanden ontvangt waartoe u toegang wilt in uw Thunderbird-profiel, moet EML worden geconverteerd naar MBOX. Terwijl u van baan verandert en het huidige bedrijf zijn e-mails op Thunderbird beheert. De gebruiker werkt op twee e-mailplatforms - Thunderbird voor persoonlijk en vooruitzichten voor het kantoor. In deze toestand, wanneer het nodig is om wat officieel werk vanuit huis te doen, kan de 
conversie van EML naar MBOX worden overwogen. Wanneer een organisatie van plan is over te schakelen van MS Outlook naar Thunderbird.

Krijg de redenen om EML naar MBOX Converter te gebruiken: -

  • Snelle en eenvoudige conversie wordt ondersteund door de tool
  • Exporteer EML-bestanden in bulk naar MBOX-indeling
  • Live Preview-faciliteit vóór conversie
  • stap alle op MBOX gebaseerde e-mailclients
  • Compatibel met alle MS Outlook-platforms
  • Behoud hele e-mailcomponenten en databasestructuur
  • Gratis demo-faciliteit voor alle gebruikers
  • Gewenste EML-bestanden vrij converteren


Behoefte aan EML naar MBOX conversie

MS Outlook Live Mail is al een lange tijd niet bijgewerkt en er zijn verschillende geavanceerde e-mailclients beschikbaar die MBOX stap. Dus een grote reden om over te schakelen van EML naar MBOX. is geen up-gradatie van Live Mail en er kunnen ook andere redenen zijn, zoals - het veranderen van baan, eisen van de werkplek en hobby's van het veranderen van e-mailclients of het wisselen tussen besturingssystemen. Al deze redenen dwingen gebruikers om een conversie van EML naar MBOX te hebben.

Conclusie

Laten we nu de discussie afsluiten. Ik heb je één solide software verteld die gemakkelijk EML-bestanden naar MBOX kan converteren. Er zijn veel meer functies van deze tool, maar als u EML-bestanden rechtstreeks naar uw Thunderbird Mailbox wilt importeren, is dit ook mogelijk met behulp van deze tool. Deze tool is beproefd en ik heb ook de beoordelingen van het product gelezen. Alle beoordelingen en feedback zijn positief. Gebruik dus de EML Converter-tool voor conversie van EML naar MBOX. Ik hoop dat je dit artikel leuk vond.