Hur exporterar jag Outlook MSG-kontakter till VCF / vCard?

Användare har många skäl att exportera Outlook MSG-kontakter till VCF-format. Oavsett vilka skäl de har, som vi kommer att diskutera senare i det här inlägget, kommer lösningen som vi tillhandahåller i detta inlägg vara till hjälp för användare att slutföra konverteringen. Här finns en komplett guide där konverteringen av MSG till VCF enkelt kan utföras utan problem.


Ladda ner nu


Introduktion till MSG & VCF-filformat

MSG -  MSG-format används av MS Outlook där kontakter lagras. De kompletta kontaktinformationerna som förnamn, efternamn, bilder, företagsadress, kontaktnummer etc. lagras.

VCF -  VCF är ett universellt filformat som används för att lagra kontakter. Med VCF-filformat kan du komma åt kontakter till flera plattformar och enheter som Thunderbird, Blackberry, Android-enheter, etc.Skäl att exportera Outlook MSG-kontakter till VCF-format

Det finns olika skäl att exportera MSG-kontakter till VCF-format men huvudorsaken är att få åtkomst till MSG-kontakter från Outlook, dvs på smartphones, iCloud, surfplattor, etc.

MSG-filen kan endast vara tillgänglig i MS Outlook. För att få åtkomst till MSG-kontakter på flera enheter är det nödvändigt att exportera MSG-kontakter till VCF-format.


Hur exporterar jag kontakter av MSG till vCard-filformat?

Det finns många lösningar med vilka MSG-kontakter kan exporteras till VCF-filformat. Men man bör intelligent välja en lösning som enkelt och säkert exporterar MSG-kontakter till vCard-format.

Efter många sökningar har vi kommit fram till att manuella lösningar inte är säkra. Dessutom kan de vara riskabla och tidskrävande. I det här fallet har vi nämnt en tredjepartslösning med namnet MSG till VCF Converter  som enkelt kan hanteras av alla användare utan att ha någon form av svårigheter.


Viktiga funktioner hos MSG till vCard Converter Tool

 • Konvertera MSG-kontakter till vCard smidigt och direkt
 • Bulkkonvertering av MSG-filer på en gång
 • Exportera alla stora MSG-kontaktfiler
 • Arbeta lämpligt med alla versioner av Outlook
 • Designad för att passa alla versioner av Windows
 • Inga ändringar av ursprungliga kontakter
 • 100% felfri och smart konvertering
 • Förenklat gränssnitt för enkel hantering
 • Den fristående applikationen fungerar utan Outlook-installation
 • En detaljerad förhandsvisning av MSG-kontakter
 • Utmatningsplats för användarval
 • Gratis demo för att analysera programvaran


Steg för steg-guide för att exportera MSG-kontakter till vCard-filformat

Steg 1.  Ladda ner och starta MSG to vCard Converter från ditt Windows-system.

Steg 2.  Välj att lägga till MSG-filer eller Lägg till mapp och ladda upp MSG-filer från ditt system till programvarupanelen.

Steg 3.  Få en fullständig förhandsvisning av MSG-kontakter.

Steg 4.  Ange en utgångsplats där du vill spara den resulterande VCF-filen.

Steg 5.  Klicka på knappen Konvertera nu så startar konverteringsuppgiften.

Knappast tar programvaran några minuter för att konvertera MSG-filer till VCF-filformat.


Dags att sammanfatta

Med den här programvaran är det för lätt för alla tekniska och icke-tekniska användare att slutföra konverteringen. Hela konverteringsuppgiften slutförs utan några fel. Du kan kontrollera den kostnadsfria versionen av den här programvaran innan du köper den. Demoversionen konverterar tio kontakter men hjälper till att kontrollera mjukvarans effektivitet. 

  Never miss a story from us, get weekly updates in your inbox.