Image

"Voldoe aan meliorate! Ik gebruik Outlook 2019-programma. Vers, ik heb een Mac Mail gekocht. Vanwege niet-recreatieve redenen, heb ik pauperism om mijn Mac Outlook-e-mails naar Mac Mail te verplaatsen. Maar ik weet niet hoe ik dit moet doen. Dus, ik gezocht op internet en pionier Outlook maakt een PST Mail-bestand dat niet compatibel is met Apple Post. Hoe kunnen we nu niet het Outlook PST-bestand naar MBOX verzenden? Stuur me een set die PST naar MBOX voor Mac kan converteren ."

DOWNLOAD NU

Over het algemeen beschouwen veel Mac-gebruikers de moeilijkheid die hierboven wordt genoemd. Geen onzekerheid! Het is een heersende vraag die door de mensen wordt gesteld. Er zijn talloze redenen om Outlook Mail-bestand in Apple Mail voor te stellen. Vanwege het tekort aan topologie zijn gebruikers echter niet in staat de bestanden van Outlook-informatie naar Mac e-mail te exporteren. Dus, gezien deze Express, zijn we een prestatie om een economische manier bloot te leggen waarmee gebruikers gemakkelijk Outlook-e-mails aan Apple Mail kunnen betekenen. Exclusieve pauperization van gebruikers om te doen is dit artikel zorgvuldig aan te geven.

Slimme manier om Outlook PST om te zetten naar MBOX zonder een hondengevecht

Vanwege de groeiende status voor het Mac-schema in de groep, zijn Outlook-gebruikers intelligent voor een oplosmiddel dat hun gegevens in Mac Post verplaatst. Daarom wordt in het onderstaande gedeelte stapsgewijs oriënteren genoemd dat Outlook PST naar het MBOX-bestand verplaatst.

Stap 1: Outlook Mailbox Mail goedkeuren in PST-bestand

Dit concept kan worden uitgevoerd met behulp van de wizard Stof en export. Het is een geëxtrudeerd inferieur van Microsoft om de Mail-bestanden in het Outlook-programma in enkele stappen over te dragen en te wijzigen.

Onderwerp Outlook 2019/2016 op Mac OS.
Plosief in bestand >> Niet bepaald & exporteren >> Import / Export alternatief.
Geef vanuit de Outlander and Goods Wizard de voorkeur aan Exporteren naar een bestand en klik op Sluiten toevoegen.
Sluiten, occlusief op Outlook Mail-bestand (.pst). Vorm vervolgens dicht Fix.
Selecteer de e-mail salience die akte is om te exporteren. Plas betrouwbaar dat het selectievakje Submappen toestaan is gekozen. Occlusief bij sluiten.
Stuur de plaatsing naar Outlook PST-bestand af te sluiten door te klikken op de knop Feed. Daarna, lever een bestand reciteren en occlusief op OK veilig.
Op maat, occlusief doel.

Travel 2: Verplaats PST-bestand naar Mac-organisatie

Iemand kan het PST-bestand alleen maken van de doellocatie op elke knipperende afstoting of een ander hardwaremedium. Het duurt een paar minuten om het hele PST-bestand naar de niet-originele winkelgimmick te verplaatsen. Maak betrouwbaar, de pen-drive is liberaal van het virus.

Sluit daarna de flashdrive aan op de Mac-stap. Plak nu het Outlook Mail-bestand op de gewenste positie in het systeem.

Travel 3: Gebruik Paid Tool- PST naar MBOX Converter voor Mac

Outlook PST naar MBOX Converter voor Mac-software is de primaire stap om het PST-bestand te exporteren in .mbox initialiseren. Met deze buitengewone tool kunt u eenvoudig meerdere PST-bestanden in MBOX-informatie met directe details vastleggen. Daar komt nog bij dat als een persoon een wees .pst-bestand heeft, ook agentschap zijn individu vervult.

Dit innovatieve programma converteert Outlook e-mail naar .mbox-bestand samen met bijlagen zonder enige fout. Bewaart ook de e-mailaccost van de communicator en verschillende details ook. Bovendien kan het beëindigingsbestand eenvoudig worden geïmporteerd in Apple Mail, Entourage, Thunderbird, enz. Bovenal kan de software eenvoudig op Mac OS X 10.13 en in onderliggende versies worden geplaatst.

Trap 4: Outlander MBOX-bestand in Mac Mail

Ingenieuze Apple Mail op de Mac-stap.
Ga naar Bestand en selecteer Noncitizen-mailboxen.
Selecteer daarna de 'Bestanden in mbox-formaat' en daarna Dit de bestanden.
Ten slotte kunt u alle Outlook Mailbox-componenten in Mac Mail bekijken.

Na het uitvoeren van de multitude-machine kunnen gebruikers de Microsoft Outlook Mail in Apple Mail vertonen.

Laatste bestanden

Nu blijven gebruikers op zoek naar de root om Outlook-informatie in MBOX afzonderlijk te handelen. Omdat er nauwe tijdelijke oplossingen zijn die voor dezelfden kunnen worden gebruikt. Daarom bespraken we de onvergelijkbare vaardigheid om Outlook PST te betekenen in het initialiseren van het MBOX-bestand van Apple Mail. Een eervolle persoon moet eenvoudigweg het bovengenoemde proces opeenvolgend onderzoeken. Daar komt nog bij dat het moderne conversie-nut van PST naar MBOX de volledig veilige en risicovrije manier is om Outlook Mail-bestanden naar MBOX-dissever te converteren.