Image

Tegenwoordig ontwikkelt de technologie zich snel om betere beveiliging en automatisering te bereiken. In dit bericht ga ik de beste manier uitleggen om van de ene e-mailclient naar de andere te migreren. De Outlook is de meest gebruikte e-mailclient voor zakelijke en thuisgebruikers. De gebruiker moet dus bestaande e-mails migreren naar Outlook. Voor deze gebruiker moet oude gegevens converteren naar door Outlook ondersteunde .pst-bestandsindeling. Als u een e-mailclient gebruikt, die zijn gegevens opslaat in .eml-bestandsindeling. Zoals Windows Live Mail, Outlook Express, Apple Mail, Thunderbird, enz. Dan moet je tool om eml-bestand te converteren naar pst-formaat. Om het u gemakkelijk te maken, ga ik hier de functies van Microsoft EML naar PST Converter voor Mac uitleggen.

DOWNLOAD NU

Microsoft Outlook is beschikbaar in vele versies, zoals Microsoft Outlook 22016, 2013, 2010, 2007, etc. Gebruikers vragen daarom naar de optimale oplossing die voor alle versies van toepassing kan zijn. Om deze beperking te omzeilen, kunt u Microsoft EML naar PST Converter gebruiken. De tool biedt u het Unicode PST-bestand en dit bestand wordt ondersteund door alle Microsoft Outlook-versies.

INTRODUCTIE VAN MICROSOFT EML IN PST-CONVERTER

Deze EML naar Microsoft Outlook Converter-software is zodanig ontworpen dat het een voorbeeld geeft van e-mailberichten met attributen zoals normale weergave, hex-weergave, eigenschappenweergave, bijlageweergave, enz. Met behulp van deze software kunnen gebruikers eenvoudig eml-bestanden converteren naar pst bestandsformaat samen met bijlagen. Bovendien, terwijl EML wordt geconverteerd naar de PST-indeling van Microsoft Outlook, blijft de opmaak behouden. Daarnaast behoudt de software de mappenstructuur als origineel na het converteren van EML-bestanden in PST-indeling van Microsoft Outlook. Bovendien kan een gebruiker tijdens het converteren van meerdere EML-bestanden de vereiste e-mails selecteren en selectieve bestandsmigratie van EML naar Microsoft Outlook uitvoeren.

 • Converteer EML naar PST-formaat met behulp van Microsoft EML naar Outlook Converter
 • Voorbeeld eml-bestand met attributen alvorens te converteren naar Microsoft Outlook PST-formaat
 • Ondersteuning voor het exporteren van geselecteerde eml-bestanden naar pst-formaat zonder enige beperking
 • Oorspronkelijke maphiërarchie onderhouden in een resulterend pst-bestand door Microsoft EML to PST Converter
 • De Microsoft EML naar PST-converter laadt het eml-bestand automatisch als geïnitialiseerd
 • Optie om het resulterende Microsoft Outlook PST-bestand in meerdere bestanden te splitsen
 • EML-bestand naar Microsoft Outlook converter onderhoudt e-mails SMTP-header

UITSTEKENDE FUNCTIES VAN MICROSOFT EML NAAR PST CONVERTERSOFTWARE

Exporteer EML naar Outlook in Batch: - Microsoft EML naar PST Converter voor Mac Tool kan meerdere eml-bestanden samen naar Outlook exporteren. Voor batchconversie moet u een map selecteren. De tool onderhoudt de originele mappenhiërarchie in het doelbestand. Het zal ook alle ingesloten bijlagen exporteren.

EML-bestand en map automatisch laden: - Tijdens het initialiseren van EML-bestand naar Microsoft Outlook Importer Software op uw systeem. Al mijn mappen worden automatisch in het linkerdeelvenster van de software weergegeven. U kunt elke map verkennen en eml-bestanden bekijken in het rechterpaneel van de software. Het genereert ook een aantal bestanden van geladen eml-bestanden.

Meerdere modi om EML-bestanden te bekijken: - Microsoft EML naar PST Converter biedt een direct voorbeeld van alle eml-kenmerken. U vindt een lijst met alle attributen zoals HEX-weergave, MIME-weergave, RTF-weergave, Berichtenkopweergave, enz. Onder aan het softwarepaneel. Klik gewoon op het gewenste veld en bekijk.

EML-bestandsbijlagen afzonderlijk bekijken: - Gebruikers kunnen bijlagen van bijbehorende eml-bestanden bekijken. Selecteer eerst de e-mail en klik vervolgens op het tabblad Bijlagen onderaan het softwarevenster. EML naar Microsoft Outlook Converter Software biedt de mogelijkheid om bijlagen te exporteren samen met de eml-bestanden.

Weergavemodus om scherm over te zetten: - Breng softwarescherm over van horizontaal naar verticaal of vice versa. Met de EML naar PST converter tool kunt u van schermweergave wisselen. Om de weergavemodus te wijzigen, drukt u op Weergave schakelen bovenaan het softwarevenster en brengt u het EML-bestand over naar Microsoft Outlook.

Resulterend bestand splitsen op grootte: - De EML naar Microsoft Outlook Converter voor Mac-software biedt een optie om het resulterende pst-bestand in meerdere bestanden te splitsen. Selecteer de optie "split pst" en geef de grootte op en ga vervolgens verder met het exporteren van eml-bestanden. Alle pst-bestanden hebben de genoemde bestandsgrootte.

E-mails sorteren op EML-bestandskenmerken: - Het hulpprogramma eml to pst converter voor Mac biedt de optie om e-mails te sorteren op kenmerken zoals Aan, Van, Verzonden datum, Ontvangstdatum en Grootte in KB. Selecteer de vereiste e-mails en breng vervolgens eml-bestanden over naar Microsoft Outlook 2019/2016/2013/2010/2007, enz.

Ondersteunt alle EML File Mail-clients: - Microsoft EML naar PST Exporter Software biedt een breed scala aan e-mailclientondersteuning. U kunt elk e-mailclient .eml-bestand converteren naar pst-indeling. Er is dus geen beperking voor de compatibiliteit van e-mailclients met deze eml naar pst-converter. Importeer eenvoudig het eml-bestand en exporteer het vervolgens naar pst-formaat.

DIVERSE VERSIES VAN MICROSOFT EML NAAR PST CONVERTERSOFTWARE

Demoversie: - De software heeft een gratis proefversie, zodat u deze kunt gebruiken voordat u deze koopt. Deze editie laat gebruikers de werking van de tool beter begrijpen. Je hoeft alleen maar te downloaden en te starten op Mac OS. De demoversie van EML naar Microsoft Outlook Converter heeft echter enkele beperkingen, zoals het converteren van 10 EML-bestanden alleen per map.

Volledige versie: - Na het verkrijgen van het gewenste resultaat met behulp van deze software, kan een gebruiker de volledige versie kopen op de officiële website. De gelicentieerde versie van de tool legt geen beperkingen op. Men kan volledige toegang hebben tot de tool en EML-bestanden converteren naar Microsoft Outlook PST-formaat. Bovendien kunnen gebruikers het resulterende PST-bestand ook op grootte splitsen. Zodat de gebruiker gemakkelijk EML-berichten in Microsoft Outlook kan importeren.

Pros

 • De software laadt automatisch EML-bestanden
 • Ondersteuning van alle e-mailclient .eml-bestanden
 • Bulk EML-bestanden exporteren naar PST-indeling van Microsoft Outlook
 • Bekijk een voorbeeld van volledige e-mails vóór conversie in het voorbeeldvenster

Cons

 • Kan corrupte EML-bestanden niet converteren naar PST-indeling van Microsoft Outlook

DEFINITIEF VERDICT

Het omzetten van EML-berichten naar Microsoft Outlook is eenvoudig geworden dankzij deze optimale software. Hiermee kunnen gebruikers meerdere EML-bestanden naar PST-formaat converteren. Na het overwegen van alle diensten die door de software worden aangeboden, willen we deze applicatie als 4,8 van de 5 beoordelen. Kortom, dit is een geweldige software om EML naar Microsoft Outlook voor Mac te converteren.

Voor meer informatie bezoek hier: - https://www.mailvita.com/eml-to-pst-converter-for-mac/