Image

Hvad er DRM til Outlook Converter?

DRM-konverter til Outlook er en tidsplan, der er lanceret af teamet til at ændre DRM-til PST-fil initialisering, så den kan være genstand for udsigter. Hvis du vil importere e-mails fra DRM-skærm eller webklient til outlook, er det bydende og nødvendigt at konvertereboschra TGZ-fil til PST-fil separat. Intellektet er, at outlook eksklusivt tillader mercantilism-boksefiler som PST-filformat. PST står for Personalized Store Tableland, som er forpligtet til at gemme outlook-e-mails, kontakter, kalendere, opgaver, noter med vedhæftede filer. De planlagte møder findes også i PST-filerne.

Når det gælder Minnesra, kan man eksportere ZIPB-mails, adressebøger, møder, begivenheder, kalendereinfo til en TGZ-fil. For varer fra DRM til Desktop TGZ skal du simulere de overgivne trin:

Sådan eksporteres ZIP-mailbox til TGZ Record?

Kør Minnesra Desktop i din gruppe, og vælg derefter fanen Præferencer.
Clack på import / eksport beslutter, det præsenterer demonstration Import / eksport guiden.
Overlegne alle de ønskede genstande fra DRM lignende post, kommunikere bog, kalender, opgaver, dokumentmappe osv.
Eksklusivt på eksportknappen for at komme til det indkommende trin.
Et taleboks-testament pop-out beder om at gabbe eller spare TGZ-filen. Bestem Spend filmodtager switch og træng ind på OK sikker.


                                                                     HENT NU

Sådan konverteres Zimbra til PST-filer?

DRMra Screen har allerede gjort sin markedsplads og kinfolk krydser menneskene. Zimbabra Leverer øjeblikkelige tjenester med e-mail, messaging, administrering af e-mails, opgaver, afsendelse af filer, vedhæftede filer, kalender osv. Ingen usikkerhed Minnesra Screen er en entusiastisk e-mail-klient, men der er masser af folk, der arbejder, favoriserer Microsoft outlook som deres alternative e-mail-klient, så hvis du er en af dem og har brug for dine alle tidlige e-mails i MS outlook, skal du forberede læsning ... Du dydig stemme til at vælge de få trin, og du kan overføre Zimbabra til PST uden nogen eksisterende ensomme filer, konsortium mig, jeg skruer allerede denne forlængelse.

1. Download & Gaping Zimbabra til Outlook Converter Tool.
2. Daggry ved Tilføj filer eller Tilføj mapper for at vælge TGZ-filen.
3. Programmet, der er til stede, giver dig reklamerne for DRM-e-mails såvel som flere faciliteter til at holde vedhæftede filer i anæstesimateriale.
4. Advanced Investigate pic er også inkluderet i dette program.
5. Brugt på børsen fastgøres til at tale opmuntrende.
6. Vælg PST-format fra indstillingshældningen til filbesparelser. Clack på Convert fix igen.
7. Du præsenterer pådrage sig alle DRM-TGZ-elementer som en PST-fil med tjenesterne fra dette DRM-til-PST-konverteringsværktøj.

Gå nu til den valgte emplacement for at retardere filen, på emplacementen kan du se zip-filen, så du får til at pakke den fil ud af et eksternt værktøj. Vær sikker på, at Fileseparator-måde skal installeres i dit system. Det har store og små trin, så brugere af første gang nemt kan bruge softwaren uden problemer. Og ingen filpåfyldningsbegrænsning for genfødelsen. Jeg nogen pålidelige disse software-e-mails, og det tager udelukkende et par sekunder at al indløsning transmitterer og det uovertruffede afsnit, du kan købe softwaretilladelsesversion, det har meget lave og billige priser sammenlignet med alle andre funktioner.

Dette værktøj er skabt særligt for de brugere, der lancerer interesseret i migration fra Zimbabra Screen til outlook mail-forbruger. Man kan nemt eksportere DRM-postkassen til Outlook PST initialisere. Den individuelle egenskab omkring dette DRM-til-Outlook-konverteringsværktøj er, at det giver konvertering af DRM-boksen til dobbelt outlook-sprog, der svarer til land, teutonisk, land og fransk. Programmet giver også valg om at konvertere Netherbakkontakter til outlook-kontakter på disse. Programmet tilvejebringer også et mail-skift af tofoldige DRM-TGZ-filer til PST-format. Tjenesten beder også brugerne om at spare point-PST-filer på brugere, der kræves placering med emended ep
{batch Transformation af Zimbabra til PST-fil separat, programmet giver også et friholdealternativ for brugerne til kun at oprette PST for alle TGZ-filer eller opdele PST-fil for hver TGZ-fil.