Image

Lotus Notes är den mest populära e-postklienten, som ger dig enastående funktioner och en hög säkerhetsnivå. Det betyder inte att Lotus Notes är fria från alla typer av fel. Det finns många situationer där en användare gillar vissa olika problem. om användaren har många NSF-filer och du flyttar ut ur utrymmet men de inte vill ta bort dem. I sådant fall kan de välja ett arkivalternativ som kan arkivera all e-post i NSF-format. Mappen har stabilitet för att lagra tillräckligt med e-postmeddelanden och dessa mappar kan enkelt migreras till andra plattformar. När allt kommer omkring tillåter MS Outlook användare att konfigurera många konton samtidigt och det är användarvänlig e-postklient.

Ladda ner nu

I grund och botten är e-postkonvertering bara möjlig med ett tredjepartsverktyg för e-postkonverterare. Det finns många användare på onlinemarknaden som tillhandahåller e-postomvandlarverktyg. Många gånger är det inte lätt att välja det bästa NSF till PST Converter-verktyget när det finns för många val. Men om du letar efter ett sätt att konvertera Lotus Notes till Outlook gratis, skulle jag vilja dela fördelarna härifrån.

Fördelarna med denna NSF till PST-omvandlare: -

Konvertera helt enkelt NSF till PST för Outlook

Stöder för att flytta flera e-postmeddelanden samtidigt

Ingen filstorleksbegränsning för att utföra konverteringen

Lätt att importera NSF till Outlook 2019, 2016, 2013 och nedan versioner.

Stöder alla versioner av Windows-operativsystem

Du måste migrera dina gamla data från Lotus Notes till MS Outlook. Men e-postmigrering är inte alltid lätt, särskilt när de specifika e-postklienterna stöder olika filformat. När du byter från Lotus Notes till Outlook bör du vara enkel med PST personlig lagringstabell, det äkta filformatet för Microsoft Outlook. så du måste konvertera NSF till PST-format om du vill använda dina gamla data.

Konverteringen av NSF till PST-filformat med denna programvara. Om du letar efter det bästa
NSF till PST Converter i google så det finns lösningen för detta. Programvaran är utformad på ett sätt som ger bästa prestanda. Du kan kontrollera det genom att förhandsgranska de konverterade data före köp. Denna programvara är bäst i sitt jobb som är möjligt och perfekt i processen. Därför, om du behöver utföra denna konvertering och kontrollera den är aktiv, utför Notes NSF till PST gratis nedladdning av full version av denna programvara. Du kan ladda ner den här programvaran nu och förhandsgranska dina filer helt gratis.