Image

OST till PST Converter är ett nödvändigt problem när en användare överför sina data från en plats till en annan plats eller Exchange-server inte fungerar bra. För närvarande behöver vi ett pålitligt verktyg för att OST till PST Converter-format. Men på internet kan vi se många effektiva program, men vi behöver rätt fördel som enkelt kan fungera på Outlook-filen.


Ladda ner nu

OST till PST Converter är ett konsekvent verktyg som enkelt tar fram skadad OST-fil och överförs till PST-filformat utan problem. Det är en skicklig programvara som hjälper till att slutföra migreringsprocessen med några enkla klick (Ladda, konvertera och exportera).
OST till PST-omvandlaren erbjuder en lösning för att konvertera OST-filer till outlook-importerbart PST-format. Detta verktyg låter dig exportera OST till PST i batch. Du kan OST till PST Converter-fil med deras bilagor. Verktyget tillhandahåller flera funktionslänkar så att du kan konvertera alla OST-filer till en enda PST-fil, exportera OST-fil & bilagor till PST-fil, upprätthålla mappstruktur och dataintegritet för OST till PST-fil, ger flera alternativ för val av filer, du kan lägga till hela mapp med OST-filer till programvara, steg alla e-postklienter som är kompatibla med OST-fil & konvertera deras OST till PST-fil, etc. OST till PST Converter konverterar OST-fil och skapa UNICODE PST-fil som kan importeras till outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003.

Fördelarna med MS outlook OST-fil

MS outlook är det bästa mediet för att kommunicera i små eller stora organisationer som är utvecklade av Microsoft Organization som ger många bättre funktioner och funktioner för att hantera organisationsarbete. När användaren konfigurerar Outlook med en utbytesserver lagras en e-postkopia i det lokala användarsystemet (om cache-läge aktiveras). Denna kopieringslager i.OST-format och vi kan komma åt den här filen i offline-läge så det kallas för offline lagringstabell. Organisationsmötesdetaljer som kontakt, kalender, uppgift och annat postmaterial lagras i detta format.

Hur kan vi konvertera OST-filen?

Använd OST till PST Converter för bästa resultat och OST till PST Converter format. Denna enskilda applikation har testats med framgång på stora, föräldralösa, skadade eller otillgängliga OST-filer. Varje användare kan enkelt installera verktyget i alla Windows-versioner och utföra konverteringen utan extra ansträngning. Det kan hantera e-postens mappstruktur, nyckelelement och metadata.

Nyckelfunktioner

Lätt att använda:
Denna enda applikation ger ett enkelt GUI-gränssnitt där alla tekniska och icke-tekniska användare helt enkelt kan slutföra migreringsprocessen OST till PST.

Återställ och konvertera OST-filer:
Genom att använda OST till PST Converter kan du enkelt återställa Offline-OST-filen och flytta till PST-filformat med underhåll av alla postlådaobjekt, liknande e-postmeddelanden, kontakter, kalendrar etc.

Migrera flera och stora OST:
Denna programvara kan flytta flera och stora OST-filer till PST-filformat utan att förlora en enda bit data och ger ett korrekt resultat.

Tillhandahåller paus & spelautomat:
Av någon anledning kan du stoppa och starta migreringsprocessen om du vill pausa OST till PST-konverteringsprocessen och sedan använda Pause & Resume-knappen.

Kompatibilitet med Outlook och Windows OS:
Detta professionella verktyg installeras helt enkelt i alla Windows OS och är kompatibelt med hela Outlook-versionen.

Gratis demoversion:
Erbjuder en demoversion av den här applikationen, genom att använda den kan användaren exportera de första e-postmeddelandena från varje mapp.

Slutord: - Ovanstående stycke är relaterat till OST till PST Converter och definierar hur OST till PST Converter-format. Om du planerar att migrera OST-objekt i PST-format är detta det bästa OST-konverteringsverktyget för outlook-användare.