Image

Gebruikers Vele malen geconfronteerd met deze situatie, dat ze nodig hebben om exporteren van de database van het ene platform naar het andere. We zullen je helpen om met succes alle Apple Mail-mailbox naar Outlook PST-bestandsformaat te converteren met alle e-mails en bijlagen. We zullen twee methoden uitleggen om de volledige conversietaken te bereiken. De eerste methode is een handmatige methode en de tweede is een professionele tool MBOX naar PST Converter . Maar laten we, voordat we met het conversieproces beginnen, eerst bespreken waarom gebruikers Apple Mail-gegevens willen overschakelen naar Outlook PST. 

Vereisten voor het overschakelen van Apple Mail Mailbox naar Outlook voor Windows

U gebruikt het MS Outlook e-mailprogramma op Windows voor het afhandelen van alle e-mailbestanden om persoonlijke en professionele redenen. Enkele mogelijke oorzaken worden hieronder uitgelegd om Apple Mail in Outlook ST-indeling te wijzigen:

  • Wanneer u een aantal Apple Mail MBOX-bestanden hebt, waaronder enkele belangrijke gegevens van een collega of vriend, maar uw machine heeft alleen MS Outlook als het desktop-e-mailprogramma op het Windows-besturingssysteem.
  • Als uw kantoor al zijn besturingssystemen verplaatst van Apple Mail naar Windows Outlook. Vervolgens moet u Apple Mail-bestanden converteren naar PST-indeling.

Hoe Mailbox Apple Mail naar PST voor Windows te converteren met geautomatiseerde software ?

Welnu, de gratis handmatige technieken werken niet goed. Uiteindelijk zou je de onverwachte resultaten krijgen. Het kost veel tijd voor het hele migratieproces. Daarom, om al deze situaties te vermijden waarin de kans op gegevensverlies vaak mogelijk is. Om dergelijke beperkingen te overwinnen, kan het gebruik de beste MBOX naar PST- conversie gebruiken om de taak zonder gedoe te voltooien. Probeer MBOX naar PST Converter voor het eenvoudige en gemakkelijke proces om Apple Mail-mailbox te exporteren naar PST voor Windows in een paar eenvoudige stappen.

Voordelen van MBOX naar PST Converter Tool :

  1. Biedt eenvoudige en betrouwbare stappen voor MBOX naar PST Converter
  2. Batchconversie van Apple Mail-e-mails naar PST wordt ook ondersteund
  3. Eenvoudig te starten op elke Windows 32-bit en 64-bit OS-versie
  4. Geschikt voor alle Outlook-edities zoals Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, etc.

Laatste woorden

Er zijn een aantal handmatige manieren om MBOX naar Outlook PST handmatig te converteren , maar ik vond de beste professionele tool, namelijk MBOX naar PST Converter. Bovendien spelen e-mailclienttoepassingen een zeer belangrijke rol in ons dagelijks leven. In deze blog hebben we uitgelegd hoe u mailbox MBOX naar PST exporteert zonder gegevens en wijzigingen te verliezen. We hopen dat na het lezen van deze blog kunt u bent over te dragen alle Apple Mail MBOX bestanden naar PST-formaat met gemak.   


Meer informatie:- https://www.osttopstapp.com/mbox-to-pst.html