Image

Microsoft Outlook är en berömd e-postklientenhet som använder två varianter av O utlook-datafiler: PST och OST, PST är en personlig lagringstabell, medan OST är en offline lagringstabell. Om du använder Outlook-klienten som en fristående programvara, den producerar en PST-fil på det lokala systemet. En PST-fil kan lagra e-postmeddelanden, kontakter, kalendrar, tidskrifter, uppgifter, anteckningar, bilagor osv. Å andra sidan, om du matchar Exchange Server och "Cache Exchange Mode" är aktiverat, producerar den en OST-fil på det lokala systemet. Den innehåller kopiorna av dina brevlådaobjekt som sparas på en e-postserver. Som en lagringstabell offline kan en OST-fil arbeta med postlådedata även om Exchange Server-anslutningen inte är tillgänglig. Och när Exchange Server-bilagan bekräftas på nytt kan du synkronisera omkopplarna.

Pålitlig konverteringsprogramvara för att exportera OST-filer till PST-filformat utan Outlook - 

Y ou kan lätt exportera och importera Outlook OST e-post till PST inklusive alla artiklar och bilagor. Detta är det bästa tillgängliga verktyget på marknaden för att exportera eller konvertera e-postmeddelanden från OST till PST-format med precision. Genom detta verktyg kan man enkelt konvertera OST-fil till PST-format utan Outlook. Det finns ingen begränsning av filstorleken, du kan konvertera filer med stor storlek åt gången utan några förändringar och dataförlust. Denna applikation underhåller alla mappstrukturer under hela konverteringsproceduren. Det är ett mycket enkelt användarvänligt grafiskt gränssnitt, så att både tekniska och icke-tekniska användare lätt kan förstå och arbeta med verktyg utan problem. OST Converter-verktyget stöder alla de senaste och tidigare versionerna av MS Outlook-utgåvor - 2016, 2013, 2010, 2003 och etc. 

 Titta på några av funktionerna i OST 2 PST Exporteringsverktyg - 

  • Förenklat gränssnitt för enkel hantering
  • Konvertera enkelt OST-fil i alla storlekar
  • Inget behov av Outlook-installation och annan applikation
  • Ge 100% säkra resultat utan dataförluster
  • Återställning av utvalda OST-objekt är möjlig
  • Spara migrationsresultaten till valfri plats
  • Kompatibel med alla Windows-operativsystem
  • Komplett konvertering av e-postmeddelanden, kontakter, anteckningar, tidskrifter, kalendrar etc.
  • Kontakta vårt Live Chat supportteam för frågor. De finns tillgängliga 24 * 7.

 Slutgiltiga tankar

OST till PST- konverteringsprogramvara är störst och ett av det bästa sättet att överföra OST till PST med fullständiga detaljer om dina OST-brevlådemappar och programvara hjälper dig att visa förhandsvisning av OST-konvertering. Detta OST till PST Converter är en fri konvertering programvara och du kan lätt förstå hur verktyget fungerar.

Mer information:- https://www.osttopstapp.com/