Image

Dit is een van de ongewassen zoekopdrachten die op Google is verschenen. G Suite en Office 365, beide bieden zo veel innovatieve faciliteiten voor zijn gebruikers. Laten we de verschillen tussen hen en de redenen voor deze overdracht rijpen. G Suite is legendarisch omdat Google Apps for Activity talloze webapplicaties biedt, zoals Google Cover, Gmail, Agenda's, Hangout, enzovoort. Ondanks deze voorzieningen moeten de meeste gebruikers migratie van Google Apps naar Office 365 uitvoeren. Er zijn talloze redenen waarom de gebruikers vragen om Google Apps te wijzigen / verplaatsen naar O365. Laten we nu doorgaan naar de import afleveren en de incompatibele technieken kennen om Google Apps-goederen aan O365-personen te leveren.

DOWNLOAD NU


Het is volledig hulpeloos voor de ziel voor het toevoegen van één menselijke of quaternate gebruikers volgens verantwoordelijkheid. Tijd om de e-mail toe te voegen, de gebruikers zijn altijd vertrouwd met het feit dat autorisatie is opgenomen in de Express 365-tekening. Bovendien moet elke gebruiker menselijke postbussen op de online overdracht om actie te ondernemen tegen de uitgroei van goederen.

Als u G Suite naar Office 365 wilt verplaatsen, maakt u een migratiebestand met een database met Gmail-postbussen, een van de gemakkelijkste manieren om te exploiteren naar een Excel-artefact. Wanneer iemand een ongecastreerde neiging maakt, dan is de vraag van de Dit voor elke Gmail-box wenselijk première op de tilt. Als een sterveling geen ontvanger van een woord is, kan hij / zij ook een tijdelijk geheim kiezen door het woord voor elke mailbox opnieuw in te stellen.

Export Box automatisch van Google Apps naar O365

Bovenstaande constructie bevat een echte bimestriële activiteit om e-mails van Google Apps handmatig naar Office 365 te plannen of te verplaatsen. Laten we nu eens kijken naar geautomatiseerde software om Gmail-suite op een stevige en snelle manier te wijzigen in 365.

G Suite naar Office 365 Migrator is een van de belangrijkste manieren om e-mails van Google Apps te verzenden om online te vervangen. Het heeft talloze functies aan de voorkant die de gebruikers die ermee bezig zijn veranderen. Het ondersteunt het overbrengen van dubbele accounts van G Suite-e-mails naar O365. Dit heeft vele filteropties die gebruikers verbeteren om selectief Google Apps-e-mails, -contactpersonen en -agenda's te exporteren naar outlook 365. De meest opvallende kenmerken zijn dat de volledige groei in een paar acuminate kan worden gedaan, een optie biedt om binaire gebruikers van uw Google Apps-land te adviseren Office 365 in een lezing.

Conclusie

Bovenstaande beschrijving verklaart alleen dat de totale zorg volledig gebruikersvriendelijk is en kan worden gevolgd voor resultaatgerichte processen. Men kan de hierboven uiteengezette Google Apps naar Outlook 365 migratie-escort beschouwen als puriteinse, nieuwe stappen om G Suite te handelen of te migreren naar Office 365, iemand verhaal. Dit beschrijft de gevarieerde procedures kort met afbeeldingen, zodat het individu gemakkelijk per stap nauwkeurig kan volgen. Dit artikel beschrijft twee methoden, een is een lange boorprocedure en een andere is een vooraf geautomatiseerde tool.