Image

Als u al enige tijd digitale afbeeldingen maakt, heeft u een veilige manier nodig om ze te bewaren. Veel mensen brachten oorspronkelijk een digitale camera mee als een beetje plezier voor op vakantie enz., in plaats van een camera en veel extra film mee te nemen. Maar na een tijdje fotograferen en zien hoe gemakkelijk het is, raken sommigen er enigszins verslaafd aan. Helaas is het grootste probleem waarmee dit soort mensen dan te maken krijgen, hoe ze alle foto's die ze hebben gemaakt, moeten ordenen en onderhouden. Dit is het moment waarop ze moeten nadenken over het aanschaffen van een softwareprogramma voor beeldgegevensbank van goede kwaliteit.

Maar als het gaat om het organiseren van de foto's die we met onze digitale camera hebben gemaakt, laten we onszelf vaak in de steek door een softwareprogramma voor het organiseren van foto's te gebruiken dat volledig in orde is. Zeker voor veel mensen is het daadwerkelijk lokaliseren en vervolgens overbrengen van hun afbeeldingen van de ene map naar een digitaal fotoalbum niet alleen verwarrend, maar kan ook erg tijdrovend zijn.

Maar er zijn nu programma's zoals RoboImport waarmee je alle foto's die je hebt gemaakt kunt ordenen in een beeldbank. Met dit programma helpt het om elke afbeelding op de harde schijf van uw pc te lokaliseren. Zodra ze zijn gelokaliseerd met behulp van het ingebouwde EXIF-metadataprogramma, worden ze automatisch verzameld en vervolgens op één centrale plaats op uw pc geplaatst.

Naast het vinden van elke afzonderlijke afbeelding op de harde schijf van uw pc en deze vervolgens in een enkele map te plaatsen, voert dit specifieke beelddatabankprogramma het volgende uit: -

1. Het zal uw foto's in chronologische volgorde ordenen, wat het voor u veel gemakkelijker maakt om door de honderden of zelfs duizenden afbeeldingen te zoeken die u op uw pc hebt opgeslagen. Plus elke afbeelding heeft een beschrijving van wat het met hen is.

2. Als u de afbeeldingen van de geheugenkaart of rechtstreeks van uw digitale camera naar uw pc downloadt, worden ze automatisch overgebracht naar de vereiste map die eerder is ingesteld. Terwijl het deze afbeeldingen vervolgens in de map importeert, geeft het ze een beschrijvende naam en plaatst het ze in een aangewezen map. Waardoor u uw afbeeldingen veel gemakkelijker kunt vinden wanneer dat nodig is beeldbank.

3. RoboImport biedt u niet alleen een goed georganiseerde beelddatabank, maar kan ook enkele van de meer vervelende taken rond digitale beeldbewerking uitvoeren zonder al te veel gedoe. Het kan de IPTC-gegevens die door professionele fotografen worden gebruikt, invullen in een taal die gemakkelijk kan worden herkend door verschillende archiverings- en bewerkingsprogramma's. Dit is dus echt een programma waarop u kunt vertrouwen en waarvan u weet dat het u zal helpen om al uw afbeeldingen gemakkelijk op een centrale locatie te krijgen.