Image

Jag är Windows Live Mail-användare i många år och nu träffar jag buntar med e-postmeddelanden i det som jag kräver för att översätta till outlook-bot. Men jag stöter inte på någon blekmedel eller design som hjälper mig att jobba det här jobbet. Så kan du använda mig av att hur jag utlander EML-filer till Outlook-e-postklient inklusive alla bilagor och utan att förlora några filer?

LADDA NER NU

Efter ansträngning av ovannämnda fråga, fick jag en mycket fråga från någon, dvs hur man tänker EML-filer till outlook-fri. Sedan började jag jazz att utforska tillgängliga tekniker i en mart och jag kom till ett par som EML till PST Converter för Mac-programvara är allt-i-ett-vitare för att chiffrera din identitetslösningssvårighet. Vi samlar också den konkreta praktiskt taget praktiska enchiridion som är obegränsad med värde men har flera begränsningar som kan betrakta den ursprungliga databasen. Oroa dig inte denna flygblad förklarar båda lösningarna så att du kan passera din överlägsna fullständigt. Låt oss signalera uttalande

Bekvämt! Övningsroten kan utföra blekningen av hur betydelse av EML-filer till utsiktsfrånkoppling. Men din styrka är närvarande många problem med pettifogging-problem som utför processen. Så bli intelligent och kopiera alla steg noggrant som nämns nedan:

1. För att arkivera enationen genom att öppna utskilda pålitliga ditt system kommer Windows Live Mail och MS Outlook e-postapplikationer anständigt. Om det inte är det, så sätt det först.
2. Gå till användningen av Windows Live Mail och räkna med filvalet >> Föredra att importera >> och sedan överlägsna e-postmeddelanden.
3. Föredrag Microsoft-kommersialismen och klicka sedan på Stäng-fixen.
4. Nu får du den prudiska meddelanderutan, dvs. “All e-postmodul exporteras fullständigt till MS Replace Computer eller MS Outlook”. I detta kan du slå OK.
5. I detta kan du exportera hela e-postmappen eller välja elitemails bara.
6. När du har valt de eftertraktade e-postmeddelandena eller mappen kan du meddela OK.
7. Slutligen, Denna enation fakultet startar, inaktivitet smuts aktiviteten slutade.
8. Varje gång skriven tränger, visar det att du har gjort innehåll i bokrutan. Så flytta till Slutför kunskapen.

Begränsningar av manuellt pass:

Eftersom vi bonk det svaret från borren inte ger ett ensamt öre från användarna, är det urladdat. Men detta uttalande som har alls uppriktiga problem som kan slå dina vågade EML-filer som långvarig beröring, tidskrävande drag, behöver både grundad e-postklient installerad och så vidare. Effekten är ganska upprörd för icke-tekniska användare eftersom den inkluderar abstrakta termer som endast förstår av de teoretiska användarna. På grund av det stora antalet begränsningar i det ger vi här ett författaruttalande som kan rensa alla EML-filer till PST outlook eller motsatta utgåvor.

steg 2 — EML till PST Converter för Mac

EML-till-PST-omvandlaren för Mac är det erkända föreslagna verktyget för att arbeta den enskilda frågan om hur jag gör betydelse av EML-filer till utsikterna. Så stödjer de få stegen som nämns under:

1. Ladda ner EML till PST Converter för Mac-programvara på Mac PC
2. Öppna den, använd Välj fil / Välj mappknappar för att lägga till EML-fil
3. Välj nu utdata för att spara pst-filen
4. Klicka på konverteringsknappen och använd din EML till PST Converter för Mac

Nu kommer du att få PST-filer som du direkt kan betyda i någon av Outlook-utgåvorna som, 2019, 2016, 2013, 2010, etc.

Slutföra författaren

Programvaran EML till PST Converter för Mac erbjuder så många känslomässiga fördelar med att utföra exportprocessen, t.ex. bulk EML-filexport vid erst, spendera e-postbilagor, bevarar e-postinformation, underhåller all mappkonstruktion, stöder alla EML-baserade e-postklienter, och så vidare . Programvaran stöder också alla MS outlook- och Mac-utgåvor för att tillgå detta dokument. Efter att ha vetat ungefär alla fördelar, kan du nu variera ditt beslut vad som är operatörens vitare för att hitta leveransen.