Image

Een dergelijke migratie is Thunderbird MBOX naar PST die ontstaat wanneer gebruikers overstappen van Thunderbird naar Outlook-software. In deze situatie moeten gebruikers het MBOX-bestand converteren naar PST-indeling om toegang te krijgen tot de Thunderbird-database in MS Outlook. In deze blog leggen we een How to convert by guide uit om het MBOX-bestand naar PST-formaat te migreren. Daarnaast worden de redenen om voor MS Outlook te kiezen ook in dit bericht besproken. Dus zonder veel tijd te verspillen, laten we beginnen.

Redenen om voor Microsoft Outlook te kiezen

  • Outlook is een algemeen e-mailplatform voor gebruikers en heeft een vereenvoudigde interface die gebruikers gemakkelijk kunnen begrijpen.
  • Outlook is een gebruiksvriendelijke applicatie en beheert daarin zeer effectief meerdere accounts.
  • Outlook is een veilig platform dat de gebruikersdatabase beschermt tegen verschillende virussen en spams.
  • Outlook is beschikbaar bij MS Office Suite en u hoeft het niet apart aan te schaffen.

Oplossing voor het uitwisselen van Thunderbird MBOX naar PST

Er zijn verschillende oplossingen om het MBOX-bestand naar PST te converteren, maar ze zijn niet allemaal effectief en nuttig voor gebruikers. Over het algemeen kiezen gebruikers handmatige oplossingen en is er geen garantie op veilige export met deze oplossingen. Bovendien hebben deze oplossingen veel tijd nodig om het MBOX-bestand naar het PST-formaat te exporteren. De tool voert 100% veilige conversie uit zonder enig verlies.

U kunt de stappen controleren om MBOX naar PST te converteren -

1. Download en start het programma op elk Windows-besturingssysteem
2. Voeg MBOX-bestanden toe of laad Thunderbird-bestanden rechtstreeks
3. Selecteer één PST of meerdere in Uitvoertype
4. Kies een bestandslocatie om de geëxporteerde PST-bestanden op te slaan
5. Klik op de knop Nu converteren om de conversieprocedure te starten.

Laatste woorden

MBOX naar PST Converter is een veilige tool die het MBOX-bestand van verschillende mailclient effectief kan converteren naar Outlook PST-indeling. De oplossing wordt door de experts goed onderzocht om Thunderbird naar PST-conversie uit te voeren. Een gratis versie van MBOX naar PST Conversion Tool is beschikbaar om deze te testen voordat u de licentie-editie koopt.

Meer informatie:- https://www.osttopstapp.com/mbox-to-pst.html