Image

Microsoft Outlook is een beroemd e-mailclientapparaat dat twee soorten O utlook-gegevensbestanden gebruikt: PST en OST, PST is een persoonlijke opslagtabel, terwijl OST een offline opslagtabel is. Als u de Outlook-client gebruikt als zelfstandige software, het produceert een PST-bestand op het lokale systeem. Een PST-bestand kan e-mailberichten, contacten, agenda's, journalen, taken, notities, bijlagen enz. Opslaan. Aan de andere kant, als je gematcht bent met Exchange Server en de "Cached Exchange Mode" is ingeschakeld, produceert het een OST-bestand op het lokale systeem. Het bevat de kopieën van uw mailboxitems die op een mailserver zijn opgeslagen. Omdat het een offline opslagtabel is, kunt u met een OST-bestand met de mailboxgegevens werken, zelfs als de Exchange Server-verbinding niet beschikbaar is. En wanneer de Exchange Server-bijlage opnieuw wordt bevestigd, kunt u de switches synchroniseren.

Betrouwbare Conversie software om Export OST-bestanden naar PST File Format zonder Outlook - 

U kunt Outlook OST-e-mails eenvoudig exporteren en importeren naar PST, inclusief alle items en bijlagen. Dit is het enige beste hulpprogramma dat op de markt beschikbaar is om e-mails van OST- naar PST-formaat nauwkeurig te exporteren of converteren. Via deze tool kan men eenvoudig OST-bestand converteren naar PST-formaat zonder Outlook. Er is geen beperking voor de bestandsgrootte, u kunt bestanden van groot formaat tegelijk converteren zonder wijzigingen en gegevensverlies. Deze applicatie behoudt alle mappenstructuur tijdens de hele conversieprocedure. Het is een zeer gemakkelijke gebruiksvriendelijke grafische interface, zodat zowel technische als niet-technische gebruikers gemakkelijk en zonder problemen met de tool kunnen werken . OST Converter-tool ondersteunt alle nieuwste en eerdere versies van MS Outlook-edities 2016, 2013, 2010, 2003 en etc. 

 Bekijk enkele van de functies van OST 2 PST Exporteerprogramma - 

  • Vereenvoudigde interface voor eenvoudig gebruik
  • Converteer Outlook OST-bestanden van alle formaten eenvoudig
  • Geen behoefte aan Outlook-installatie en andere toepassingen
  • Zorg voor 100% veilige resultaten zonder gegevensverlies
  • Herstel van geselecteerde OST-items is mogelijk
  • Sla de migratieresultaten op elke gewenste locatie van de gebruiker op
  • Compatibel met alle Windows-besturingssystemen
  • Volledige conversie van e-mails, contacten, notities, tijdschriften, kalenders, etc.
  • Neem voor vragen contact op met ons Live Chat-ondersteuningsteam. Ze zijn 24 * 7 beschikbaar.

 Laatste gedachten

OST naar PST- conversie software is de beste en een van de beste manieren om OST naar PST over te zetten met volledige details van uw OST-mailboxmapitems en software helpt u een voorbeeld van OST-conversie te tonen. Dit OST naar PST Converter is een gratis omzetten van software en je kunt gemakkelijk te begrijpen hoe het hulpprogramma werkt.

Meer informatie:- https://www.osttopstapp.com/