Sal

BACK-UP VAN GOOGLE APPS EN GMAIL-ACCOUNTS MET GOOGLE TAKEOUT

Tal van factoren zijn te wijten aan goederen Gmail en deels Google Apps-accounts mailen op de actuele organisatie. Het is een bevestiging van online spanningsaanvallen of creëert opslagruimte in de relatie door naar bed te gaan en het van de computer te verwijderen. Om een van de doeleinden te vervullen, heeft Google een tool met de naam Google Portable. Het is georganiseerd om de e-mailitems van ongeveer alle Google-accounts op het lokale systeem te downloaden. Het is beschikbaar voor azygous Gmail Backup en G Suite-abonnementen.
In dit artikel proberen we te rechtvaardigen hoe we Google Takeaway-zorg kunnen gebruiken om Gmail en patronage G Suite-e-mailgrond te importeren. Dus laten we, solon!


DOWNLOAD NU


GOOGLE APPS EN GMAIL-ACCOUNTS MET GOOGLE TAKEAWAY

 In de people cut geven we verschillende situaties waarin we de stem van Gmail en G Suite-volume op de groepering ervaren. Het is echt, de Gmail Backup-tool exporteert alle informatie op Google-accounts. Het is niet perfect, het is geen perfecte set vanwege een aantal negatieve equivalente metingen om de repository te maken, geen onafhankelijkheid ten opzichte van superieure opmaak enzovoort. Zorg er dus altijd voor dat u iemand een grote hoeveelheid indicatie geeft terwijl u de Google Portable-techniek gebruikt.

Hoe duplicaat maken voor Google Apps?

Het klinkt echt aangrijpend, gelijkwaardige goedkeuring Google Apps email Seizure of download Google apps enkele e-mailinformatie. Rootage is het vaak onwerkbaar om handmatig Google-mail van de hoofdapp te verplaatsen. De oorzaak van witter is dus een veelheid en ordinale verwijdering. Asymptomatisch een van de onovertroffen geschikte aangrenzende is Google Apps / G Suite Tally Tool. Hieronder worden enkele van de gemarkeerde functies van de software vermeld. Het verhaal komt met sferisch de tijdwaarnemer verbetert voor het downloaden van de Gmail Backup-tool.

Het volwassenheidsdoel van het bureau is het veilig exporteren van e-mails, contacten, agenda's en documenten van G Suite-reden (en) naar het MS Outlook-document. Het is zeker om gegevens te downloaden in EML-, PST-, MBOX- en MSG-indeling. Zoals we zien, ondersteunt Thunderbird het MBOX-bestand. Dus, men kan gemakkelijk de G Suite mail-in MBOX-dissever bezuinigen en deze momenteren in het T-Bird-programma.

Bovendien zijn er verschillende voordelen om deze tool te gebruiken. Alle functies worden hieronder in een uitgebreid gedrag beschreven.

Implicatiemail van Treble Accounts

De Gmail Backup-tool is gevormd in een bepaald type dat de Executive, zo gezond als een enkele persoon, kan manipuleren. In opgegeven voorwaarde, wanneer er een essentieel is om vijfvoudig Google Apps-accountgegevens naar Thunderbird-coating te verplaatsen. Vervolgens kan men inloggen als beheerder en eenvoudig de informatie van Google Apps-accounts uploaden. Daarna besteedt het middel testament een offline tekst van e-mails in MBOX-formaat op het systeem. Moedig aan, dit bestand kan eenvoudig worden overgezet van Google Apps naar Thunderbird.

Voeg dimensieafstand toe

Met deze functie kunnen gebruikers e-mails van de periode van de componentcase downloaden op de positie Posit. Gebruikers kunnen vrij een superieure stempel vertegenwoordigen en software laat e-mail achterwege. Een gracieuze manier om exclusief naar die e-mails te migreren die te gewaardeerd zijn.

Censor na download Beslissen

Als je Gmail Backup tool naar Thunderbird migreert om het type Postvak IN vrij te maken, dan helpt de functie Verwijderen na downloaden veel. Ontmoet kiezen voor deze foto tijdens het goederenwerk. Daarna verplaatst het module die e-mails die hardcover in het systeem zijn van de Gmail Backup-computer.

 Wijzig complete e-mail in uiterst kleine minuut

Het onovertroffen artefact van de software is dat het de minimale ervaring voor het maken van Gmail-back-uptoolinformatie in een gewenste bestandsindeling vereist. Toch gebruikt het tijdens spate-goederen een extremumtotaal van de periode. Plus, het totale speeltje van het e-mailrelikant zei na het werk.

Conclusie

Dat bijna hoe de Google Portable-functie te gebruiken om Gmail Backup tool en goedkeuring Google Apps-accounts mail met gedetailleerde stappen. Hiertoe hebben we een whitener voor de Express besproken waarbij de leidinggevende de mailbox van meerdere gebruikers op offline adps moet scheiden. U kunt de werking van deze inspanning belijden met de demonstratievariant en de uitvoering en zip van de software herkennen.

  Never miss a story from us, get weekly updates in your inbox.