Image

In het huidige tijdperk is er een groot aantal e-mailtoepassingen die gebruikers de mogelijkheid bieden om de e-mailgegevens op een zeer soepele manier te beheren en te openen. De vooruitzichten zijn er ook een die wordt geleverd door Microsoft. Deze e-mailclient is erg populair voor toegang tot en beheer van de e-mailgegevens. Met deze e-mailclient hebben gebruikers eenvoudig toegang tot de mailboxgegevens op uw systeem, zelfs zonder internetverbinding. Microsoft Outlook beheert persoonlijke gebruikersaccountgegevens, waaronder e-mails, contacten, agenda's, enz. Maar toch zijn er een aantal gebruikers die PST-bestanden willen exporteren naar EML-bestandsindeling omdat PST-bestanden soms ontoegankelijk worden vanwege een virusaanval of het kan ook gebeuren als gevolg van te grote PST-bestanden of vanwege hardware- of softwareproblemen. In deze situaties wil een groot aantal gebruikers Outlook Mail exporteren naar EML.

DOWNLOAD NU

Gebruiker-Query

“Ik moet EML uit Outlook extraheren dat op Mac is opgeslagen, zodat de e-mails in Outlook gemakkelijk kunnen worden overgezet naar Windows Live Mail. Ik had de Drag and Drop-methode geprobeerd, maar deze werkte in mijn geval niet, dus ik ben op zoek naar een andere alternatieve oplossing om dit migratieproces uit te voeren. Kan iemand me alsjeblieft helpen door een hulpprogramma voor te stellen. Bij voorbaat bedankt!"

Hoe e-mails handmatig vanuit Outlook naar EML te exporteren

Volg de hieronder beschreven stappen om Outlook Mail te exporteren naar EML met Outlook Express:

  • Start en installeer Outlook e-mailclient en klik op Bestand → klik op Openen om het Outlook-gegevensbestand te openen.
  • Blader door Outlook PST-bestand en selecteer het bestand. Klik op OK om het gegevensbestand aan Outlook toe te voegen.
  • Om Outlook-e-mail naar EML te exporteren, opent u Outlook Express en klikt u op de optie Bestand.
  • Selecteer de optie Importeren in het vervolgkeuzemenu en Berichten in het submenu.
  • Een nieuwe Mac verschijnt op het scherm als Outlook Express Import en selecteer Outlook in de lijst Selecteer een e-mailprogramma om te importeren. Klik nu op de optie Volgende.
  • Kies de juiste opties uit Alle mappen of Selecteer alle mappen.
  • Klik op Volgende om het importproces uit te voeren. Een felicitatiebericht verschijnt op het scherm en klik vervolgens op de optie Voltooien.
  • Zodra de Outlook-postvakgegevens zijn geïmporteerd in Outlook Express, pak je het EML-bestand eenvoudig uit Outlook met de methode slepen en neerzetten.

Beperkingen van handmatige aanpak

Vrij complex en meer tijdrovend

Meer kans op gegevensverlies tijdens het extraheren van de gegevens

Voordat de handmatige techniek wordt gestart, moeten de gebruikers Mac en Outlook Express op het systeem hebben geïnstalleerd. Omdat Mac een oudere versie van de Mac is. Het is dus een mogelijkheid dat gebruikers het niet hebben, omdat veel gebruikers het hebben geüpgraded naar de nieuwste versies van de Mac.

Expertoplossing om EML-bestand uit Outlook te extraheren

Zoals hierboven besproken, hebben alle handmatige benaderingen een aantal nadelen die de gebruikers dwingen zich ervan terug te trekken. Om deze beperkingen te overwinnen, moeten gebruikers Outlook-e-mail eenvoudig en effectief naar EML exporteren. Daarom wordt gebruikers altijd geadviseerd om te kiezen voor een hulpprogramma van derden zoals PST naar EML Converter voor Mac om EML-bestanden uit Outlook te extraheren. Het is ook in staat om Outlook-gegevensbestanden te converteren naar de meest gebruikte bestandsindelingen, waaronder EML-, MSG-, MBOX- en EMLX-bestandsindelingen.

Gevolgtrekking

Tegenwoordig geven de meeste gebruikers de voorkeur aan handmatige methoden, omdat ze aannemen dat deze methoden eenvoudiger en gratis zijn. Maar eens, gebruikers proberen dit, dan blijkt het een vervelende taak voor hen te zijn. In dit artikel worden enkele van de ingebouwde technieken beschreven die beschikbaar zijn om Outlook-e-mail naar EML te exporteren en de nadelen die eraan zijn verbonden. De professionele methode wordt ook beschreven die kan worden uitgevoerd met een hulpprogramma van derden dat helpt om Outlook Mail efficiënt en effectief naar EML te exporteren.

Voor meer informatie bezoek hier: - https://www.mailvita.com/pst-to-eml-converter-for-mac/