Image

Letar du efter en lösning för att konvertera Thunderbird-e-post till Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 eller någon annan version av MS Outlook nedan? Om ja, så har din sökning nu slutat. I den här artikeln förklarar vi dig steg-för-steg-guider för hur du migrerar Thunderbird-e-post till Microsoft Outlook på ett enkelt sätt med MBOX till PST-konverteringsverktyg . MBOX till PST Exporter är mer föredraget framför den manuella metoden bland användarna eftersom det kommer med ett användarvänligt gränssnitt och gör det möjligt för användaren att korrekt och kompetent konvertera e-post från MBOX till PST genom att bibehålla e-postdataintegriteten. 

Skäl till Con vert från Thunderbird till PST

MBOX och PST är vanligast och stora e-postklient programvara . Men några unika och hjälpsamma Outlook-funktioner gör det till det första valet framför Mozilla Thunderbird.

Skäl att välja Microsoft Outlook

  1. Mozilla Thunderbird behåller all information och information i en enda. mbox filformat finns det risk för dataskador.
  2. Outlook är en vänlig applikation och hanterar flera konton mycket effektivt i den.
  3. Lösenordsskyddet för Microsoft Outlook är starkare när det gäller Thunderbird.
  4. MS Outlook erbjuder en bra anläggning mot skräppost jämfört med Mozilla Thunderbird.

Manuell metod för konvertering av Thunderbird till PST ? 

De manuella metoderna är kombinationen av tre olika steg som följer för att föra lösningen av MBOX till PST .

  • Steg I. Extrahera MBOX-brevlådor från Thunderbird. 
  • Steg II. Importera MBOX-filer till Eudora. 
  • Steg III . Flytta Eudora MBOX-filer till Outlook. 

Sista ord 

I den här artikeln har vi förklarat både lösningsfri handbok och automatiserad metod. Men med den manuella lösningen står användarna inför många problem och svårigheter. Så efter att ha använt båda metoderna drar vi slutsatsen att ett automatiserat verktyg - MBOX till PST- konvertering är det perfekta och smarta valet för användare som vill veta hur man överför Thunderbird-e-post till Microsoft Outlook med ett framgångsrikt resultat. Det kommer också med gratis demo-utgåva som kan exportera några e-postmeddelanden från Thunderbird MBOX till PST för Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, etc. med bilagor. För att utföra flera migrering av Thunderbird mbox-filer, kan du gå med den licensierade upplagan av MBOX till PST Conversion Tool .

Mer information:- https://www.osttopstapp.com/mbox-to-pst.html