Image


Vi lever i en dag i alderen med huse, der har brug for en større modernisering. Sikker på, det er rart at se det nygifte par med deres søde stakit, perfekt rengjort hus og nicknacks strategisk, gentlemen alligevel "sødt" placeret overalt. En personlig favorit er den falske hvede spredt in excess of toppen af ? ?skabe. Hvorfor krydrer vi ikke tingene med nogle musikplakater eller noget?

Lad os nedbryde det her. Hvor i dit hus kunne du lægge musikplakater? Den første ting at huske er ikke at være en poser. Hvis du ikke kan lide musik eller ikke har et yndlingsband, vil alle tro, at du prøver at køre med en tendens. Heldigvis, hvem har ikke et yndlingsband? Alle elsker musik, og derfor elsker alle musikplakater.

Så lad operating system starte i dit køkken. Hvad kan være mere indbydende, at en gigantisk Metallica-plakat owner øje med dig, mens du laver mad? Hvis du ikke er interesseret i rockplakater, hvorfor ikke gå efter en Britney Spears-plakat for at kaste et rigtigt spin på din køkkenvæg? Dit køkken kræver bandplakater nu. Fald ikke i fælden med at have et kedeligt køkken.

Din stue kommer dernæst. Nogle gange tror folk, at de har brug for en lille malerisk stue for at være i behagelig og indbydende. Dette er en løgn. Den sejeste stue, jeg nogensinde har været i, havde en gigantisk Taylor Instant-plakat lige around tv'et. Det var den bedste stue nogensinde. Musikplakater gjorde virkelig en forskel det sted.

Et godt sted for bandplakater er dit badeværelse. Nu behøver du selvfølgelig ikke at dekorere hele dit hus med musikplakater, fellas du vil tilføje noget stil. Så læg dem ikke i hvert enkelt rum. People badeværelset er vigtigt. Ingen gør det i disse dage. Vær den første. Poster

Så galt vild med det. Musikplakater kan krydre dit hjem på flere måder, last part du kunne forestille drill down. Måske finder du ud af, at badeværelset er det eneste sted, du vil have et. Måske skulle du gå stort og lægge en op i din stue. Udnyt det på enhver måde, du kan.

Dit soveværelse er en måde for drill down virkelig at tilpasse din plakatdekoration. Jeg har determine dem med en kæmpe, og en hel collection af musikplakater pudset over hele væggen. Enten er en fantastisk måde at tilføje en seriøs stil til dit boligareal.

Afhængigt af hvilken slags musik du kan lide, kan du placere temaer i dit hus. Ligesom folk synes at lægge en skør style i deres hjem, kan du tilpasse dit plakatvalg ud fra de samme kriterier. Hvis du er en rockfan, skal du sprænge dit hus med rockplakater. Hvis ikke, gå efter sheer af et valmue-tema. Dine venner og naboer vil helt sikkert elske det.