.Msg-contacten converteren naar .vcf: ontdek de exacte MSG-software voor vCard

Microsoft Outlook is een e-mailclient die is ontdekt door Microsoft. Het is een van de meest populaire e-mailprogramma's onder veel gebruikers. Outlook wordt meestal gebruikt voor e-mailservices, bevat taakbeheer, contactbeheer, agenda en kan worden gebruikt als afzonderlijke software voor persoonlijk gebruik. Outlook staat beter bekend als een personal information manager. Sla contacten op in .msg-formaat, evenals afzonderlijke e-mails.


Nu downloaden


Als u een gewone computergebruiker bent, heeft u waarschijnlijk gehoord van het vCard-bestand. Bent u op zoek naar een oplossing om .msg-contacten te converteren naar vCard-bestandsformaat?

VCard is een populair bestandsformaat voor het opslaan van contacten en alle informatie over die contacten. Zoals we weten, is het vCard-bestand compatibel met veel programma's, besturingssystemen en converters. Contactinformatie kan voornaam, achternaam, e-mailadres, adres, bedrijfsadres, contactnummer en andere details omvatten. Bovendien kunt u met het vCard-bestand afbeeldingen, andere veelgebruikte media en aangepaste velden, zoals informatie, opslaan.

Het vCard-bestand slaat nu contactgegevens op en is over het algemeen compatibel met veel converters zoals mobiele telefoons, smartphones, iPhones, handleidingen en PDA's, evenals met meerdere e-mailclients.

Gebruikers van Microsoft Outlook behouden daarentegen hun contacten wanneer ze beschikbaar komen. Wanneer gebruikers echter Outlook willen veranderen en ook al hun Outlook-contacten willen opslaan in een formaat dat compatibel is met andere converters en e-mailclients. Volgens de studie is het vCard-bestand het enige formaat voor het opslaan van contacten met alle details en is het toegankelijk via platforms.

Met deze oplossing kan .msg-contacten handmatig worden opgeslagen in vCard-formaat, maar deze oplossing kan slechts één contact tegelijk converteren. Voor een groot adresboek zal dit zeker een vervelend en langzaam proces zijn. Er is geen garantie om contacten met alle details behalve afbeeldingen op te slaan. Daarom kan het riskant zijn om contacten handmatig om te zetten van MSG-indeling naar vCard.

Omdat gebruikers geen migratie wilden riskeren, besloten ze om de contacten van .msg-formaat naar vCard-formaat te converteren met behulp van software van derden. Ze hebben nu krachtige software van derden die contacten eenvoudig naar alle details converteert.

Hier is de software beschikbaar om MSG-contacten van Outlook naar VCF te converteren, en een oplossing: MSG naar vCard-converter . Deze software is gemaakt na raadpleging van alle gebruikersvereisten en het voldoen aan al deze behoeften. Het biedt gebruikers verschillende functies waarmee ze de tijd tijdens migratie kunnen verkorten. Deze functies worden hieronder gepresenteerd:

Individuele en meerdere contacten kunnen tegelijkertijd worden geconverteerd.
Bestanden zoals ANSI en Unicode kunnen worden geconverteerd.
Maak een nieuw vCard-bestand voor elk MSG-bestand.
MSG-bestanden van alle versies van Outlook zijn acceptabel voor conversie.

  Never miss a story from us, get weekly updates in your inbox.