Image

Användare möter flera gånger denna situation att de behöver migrera databasen från en plattform till en annan. En sådan migrering är Thunderbird MBOX till PST som uppstår när användare flyttar från Thunderbird till Outlook-applikationen. I den här situationen måste användare konvertera MBOX-fil till PST-format för att komma åt Thunderbird-databasen i MS Outlook. I den här bloggen förklarar vi en steg för steg-guide för att migrera MBOX-fil till PST-format. Tillsammans med detta diskuteras också skälen för att välja MS Outlook i det här inlägget. Så utan att slösa bort mycket tid, låt oss komma igång.

Skäl att välja Microsoft Outlook

  • Outlook är en vanlig e-postplattform för användare och har ett förenklat gränssnitt som användarna lätt kan förstå.
  • Outlook är en vänlig applikation och hanterar flera konton mycket effektivt i den.
  • Outlook är en säker plattform som skyddar användardatabasen mot flera virus och skräppost.
  • Outlook är tillgängligt med MS Office Suite och det finns inget krav på att köpa det separat.\

Lösning för att konvertera Thunderbird MBOX till PST

Det finns olika lösningar för att migrera MBOX-fil till PST men alla är inte effektiva och finner användbara av användare. I allmänhet väljer användare manuella lösningar och det finns ingen säkerhet för säker export med dessa lösningar. Dessutom tar dessa lösningar mycket tid att konvertera MBOX-fil till PST-format.

Därför föreslår experter alltid tredjepartslösningar som utan tvekan kommer att kosta något för dig men är 100% säkra lösningar för att migrera Thunderbird till Outlook. Ett sådant effektivt verktyg är Datavare MBOX till PST Migration Tool. Verktyget har alla nödvändiga funktioner som hjälper användare att utföra migreringen på ett bekvämt sätt. Verktyget exporterar bulk MBOX-filer till PST-format och med ett förenklat och självbeskrivande gränssnitt kommer användare inte att möta några problem med hanteringen av verktyget. Det finns inget behov av Thunderbird och Outlook-installation för att konvertera Thunderbird till PST. Verktyget utför 100% säker konvertering utan förluster. Endast några steg i applikationen krävs för att flytta Thunderbird-data till MS Outlook e-postklient. Du kan helt enkelt köra detta program på alla Windows-operativsystem utan problem.

Du kan kontrollera stegen för att konvertera Thunderbird till PST -

  1. Ladda ner och starta programmet på alla Windows OS
  2. Lägg till MBOX-filer eller ladda Thunderbird-filer direkt
  3. Välj enkel PST eller flera PST i utgångstyp
  4. Välj en filplats för att spara de exporterade PST-filerna
  5. Tryck på knappen Konvertera nu för att starta konverteringsproceduren

Dags att sammanfatta

Konvertera MBOX-fil till PST bör göras mycket noggrant därför har vi föreslagit en tredje parts lösning i det här inlägget. Lösningen granskas väl av experterna för att utföra konvertering från Thunderbird till PST. En gratisversion av MBOX till PST Migration Tool är tillgänglig för att testa den innan du köper licensutgåvan.


Mer info Besök här: - https://www.datavare.com/software/mbox-to-pst-converter-expert.html