Image

Het traditionele werken en daarbij van negen tot vijf op een kantoor verblijven wordt steeds minder populair. Vooral de nieuwe generatie is op zoek naar andere methoden om geld te verdienen.

Het aantal bloggers en influencers is bijna niet meer bij te houden

Zo is het aantal blogger, vloggers en influerencer bijna niet meer te tellen. Online geld verdienen is dan ook razend populair bij jongeren

Werken via het internet betekent vrijheid

Persoonlijk kan ik dat erg goed begrijpen. Er zijn namelijk talloze voordelen verbonden aan online geld verdienen. Persoonlijk vind ik met afstand het grootste voordeel dat dit je vrijheid oplevert. Je bent niet gebonden aan kantoortijden en kan grotendeels jouw eigen agenda bepalen. En dit heb je niet wanneer voor een baas werkt en je wordt geacht om 40 uur of soms zelfs langer op kantoor te verblijven.

Toenemende concurrentie op het internet

Het is dan ook erg aantrekkelijk om te beginnen met het geld verdienen via het internet. Het is tegenwoordig wel zo dat er ontzettend veel concurrentie bestaat. Hierdoor is het niet meer zo gemakkelijk als dat dit een aantal jaren geleden het geval was. Onmogelijk is het echter zeer zeker niet.

Online marketing groeit nog steeds

De bedragen die in online marketing omgaan zijn inmiddels enorm. Er is bijna geen bedrijf dat hier geen gebruik van maakt. En ook startups kiezen er veelal voor om hun product in de markt te zetten via bloggers en influencers. Op die manier kunnen zij razendsnel naamsbekendheid generen. Veel sneller dan dat dit het geval was via de traditionele media zoals kranten en tijdschriften

De bedragen die ook startups hieraan uitgeven zijn echt enorm.

Affiliate marketing of performance marketing

Een specifieke manier van online gelde verdienen is het online promoten van producten via performance marketing. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Een autoriteit op die gebied is Jacko Meijaard, de eigenaar en bedenker van de internet succes gids. Dit is een van de eerste trainingen die er te vinden was op het gebied van affiliate marketing.

Inmiddels zijn er talloze trainingen en cursussen op dit gebied te vinden. Toch vind ik persoonlijk de internet succes gids er nog steeds bovenuit steken. Dit komt mijn inziens voornamelijk doordat deze training is opgezet door iemand die het ook echt zelf in de praktijk heeft gebracht.

Een training vanuit de praktijk

Veel trainingen die je tegenkomt zijn opgezet door mensen die hier zelf nog geen geld mee hebben verdient. Of in ieder geval geen bedragen waarvan je onder de indruk bent. Dat creëert bij mij dan ook direct de nodige scepsis. Als je zelf niet succesvol bent geweest op het gebied waar jij een training wilt verkopen dan vind ik dat niet echt een aanrader.

Dit is dus bij de internet succes gids compleet anders. Jacko laat regelmatig de bedragen zien die hij hiermee verdient. Daarnaast is zijn aanpak ook erg praktisch en voor iedereen te volgen en eenvoudig in de praktijk te brengen.

Zelfs als je niet specifiek met affiliate marketing aan de slag wilt, maar wel een onderneming wilt beginnen waarbij je jouw onderneming online wilt promoten vind ik de internet succes gids een aanrader. Dit omdat je gewoon heel snel heel veel zaken leert die van belang zijn van het inzetten van het internet voor jouw onderneming.