Image

Det finns flera filer som är inbyggda i Lotus Notes med tillägg som .nsf såsom användarnamn.nsf, id.nsf, arkiv.NSF, namn.nsf. PST-fil är den viktiga lagringsdatabasen som är byggd av Outlook som standard för att lagra objekt som e-postmeddelanden, kalendrar, uppgifter, tidskrifter, att-göra-listor osv. Programvaran konverterar NSF-filer till MS Outlook PST, som du kan underkasta i MS Outlook 2003, 2007, 2010, 2011, 2013, 2016 & Outlook 2019.

Ladda ner nu

För författarmeddelanden nästan denna programvara kan du ladda ner dess release-utforskningstyp som låter dig konvertera alla NSF-filer till PST-formatering, men lämnar väldiga användare av IBM Domino. Användarna kan konvertera sina Lotus-anteckningsdata till olika intressanta filformat som PST, MSG, MBOX, EML och EMLX.
Den bästa funktionen i NSF till PST Converter: -

Konvertera NSF-fil till flera filformat

Komplett konvertering av NSF-fil till PST

Återställa skadade eller friska många NSF-filer

NSF till PST Converter för att spara enskilda kontakter

Spara NSF till e-postklienter på skrivbordet

Ingen datastorleksbegränsning av NSF-fil

Stöd för alla versioner av MS Outlook inklusive 2019, Lotus Notes och alla Windows OS

Som processen för ett manuellt sätt art NSF till PST Converter är så praktiskt och tar tid. Du måste ta säkerhetskopian av NSF-postlådan framåt för att använda någon metod. Om något av stegen är felaktigt måste du möta de stora dataförlusterna som inte kan vara lämpliga både vad gäller kostnad och tid. Användningen av detta verktyg ges alltid alternativ trots att man använder någon metod för att exportera lotusanteckningar till utsikterna. Verktyget erbjuder gratis versioner tillägg som kan återställa några e-postmeddelanden i NSF-mappen i Mailbox för användarförverkligande.