Meer informatie over het importeren van een vCard in Outlook 2019 | 2016 | 2013 | 2010 | 2007

Importeer een vCard in Outlook 2019 | 2016 | 2013 | 2010 | 2007

Een vCard-bestand is een bestand met een naam, een adres en vele andere informatie. Dit standaardbestandsformaat ondersteunt aangepaste afbeeldingen en vele andere soorten media. Dit vCard-bestand wordt voornamelijk gebruikt om contacten vanuit het Windows-besturingssysteem te importeren en exporteren. Het is niet alleen populair vanwege de primaire functie voor het opslaan van contacten, maar ook vanwege de brede ondersteuning die beschikbaar is voor verschillende toepassingen en apparaten. Soms moeten gebruikers om een of andere reden vCard in Outlook importeren om toegang te krijgen tot contactgegevens. Deze blog beschrijft eenvoudige methoden die dit conversieproces eenvoudig en betrouwbaar maken.


Nu downloaden


Verzoek gebruiker

"Een vriend van mij heeft bijna 200 vCard-bestanden die hij vanuit Microsoft Outlook heeft geëxporteerd. Maar nu heb je een nieuw systeem waarin je vCard in Outlook 2010 wilt importeren. Ik probeerde bestanden te slepen en neer te zetten, maar nu wil ik een vcard-bestand in Outlook importeren . Ik kan niet meer dan één bestand tegelijk selecteren. Ik heb dit geprobeerd door VCF-bestanden te slepen en neer te zetten in Outlook PST-bestanden. Het probleem is dat ik elk bestand een voor een moet openen en elk bestand afzonderlijk moet opslaan. Alle hulp wordt op prijs gesteld! Dank u bij voorbaat !!!

U moet het vCard-bestand naar Outlook verplaatsen

De meeste gebruikers gebruiken tegenwoordig vCard-indelingen om hun adresboek op te slaan, omdat dit de meest flexibele bestandsindeling is die compatibel is met bijna alle besturingssystemen, smartphones, enzovoort. Gebruikers wordt geadviseerd om contacten in dit formaat op te slaan, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld. Maar soms, wanneer gebruikers proberen vCard-bestanden handmatig over te zetten naar Outlook, ondervinden ze veel nadelen. Daarom is een geautomatiseerde oplossing nodig om deze problemen op te lossen.

2 benaderingen om vCard in Outlook te importeren

In dit artikel worden twee manieren beschreven om vCard-bestanden in Outlook-contactpersonen te importeren. De eerste zal een handmatige focus zijn en de tweede zal een geautomatiseerde oplossing zijn.

Handmatige aanpak om een VCF-bestand in Outlook te importeren

  1. Ga naar Microsoft Outlook en klik op Bestand → Importeren en exporteren.
  2. Selecteer .vcf uit de opties en klik op Volgende.
  3.  Selecteer nu opnieuw het .vcf-bestand en klik op "Openen".
  4. Klik op Opties voor contactpersonen in Outlook om de contacten te zien die zijn geïmporteerd uit .vcf.

Beperkingen: handmatige procedure

De handmatige aanpak is een langdurige procedure als gebruikers 100 of meer vCard-bestanden naar Outlook willen overbrengen, omdat Outlook de batchimportbewerking van VCF-bestanden niet tegelijkertijd uitvoert. Een voor een overzetten van vards naar Outlook is een ontmoedigende taak. Daarom kiezen gebruikers voor een professionele oplossing van derden omdat deze snelle resultaten oplevert bij het importeren van meerdere vCard-bestanden met één klik, zonder de bestandsgrootte te beperken.

Geautomatiseerde oplossing om vCard in Outlook te importeren

vCard Importer is een van de veiligste programma's voor het snel importeren van vCard-bestanden in Outlook. Dit hulpprogramma is volkomen veilig om gegevens naar Outlook PST te verplaatsen. Deze tool is compatibel met alle versies van Windows en Outlook. Deze applicatie kan gegevens met 100% nauwkeurigheid verplaatsen en is zeer betrouwbaar. Verplaats alle contactgegevens met hun attributen.

middelen

  • Mogelijkheid om meerdere vCard-bestanden tegelijkertijd in Outlook te importeren
  • Hiermee kunt u een onbeperkt aantal VCF-bestanden in Outlook importeren
  • Verplaats meerdere vCard-bestanden met e-mail-ID's en telefoonnummers
  • Mogelijkheid om een VCF-bestand op te slaan in een bestaand Outlook PST-profiel
  • Maak een apart PST-bestand met alleen contacten uit het adresboek.

conclusie

Daarom concluderen we dat in het huidige tijdperk het gebruik van contacten in de Microsoft Outlook-e-mailclient niet langer een moeilijke taak is voor gebruikers. In deze blog bespreken we eenvoudige, handmatige en geautomatiseerde benaderingen om vCard efficiënt en veilig in Outlook te importeren. Hoewel beide methoden hun voor- en nadelen hebben. Desondanks verdient een hulpprogramma van derden de voorkeur onder gebruikers om het uit te voeren.

  Never miss a story from us, get weekly updates in your inbox.