Image

Promo angelpoker

Kuring parantos mikir pisan ngeunaan patarosan ieu sareng naroskeun ka seueur jalma naon anu aranjeunna pikir. Kuring heran pisan yén seueur jalma ningali éta salaku judi langsung anu poker sami sareng blackjack atanapi mesin slot anu langkung parah. Nalika kuring nyarios yén kuring ningali éta salaku investasi sareng ieu naha seueur jalma anu nyarios kuring gélo. Poker mangrupikeun judi sareng kasino ngasilkeun seueur artos tina kaulinan. Wah anu seueur jalma ningali link alternatif angelpoker salaku PERMAINAN. Kumaha anjeun ningali poker sacara umum nangtoskeun kumaha anjeun maén. Naha anjeun ningali poker salaku investasi atanapi résiko artos anjeun?

Hayu urang laksanakeun sakedap sareng ningali dua kecap RISIKO sareng INVESTASI. Kanggo kaseueuran jalma RISIKO hartosna pisah sareng artos anjeun. HARAPAN yén anjeun bakal kéngingkeun hasil anu ageung tapi henteu ngarepkeun nanaon. Réréncangan anjeun sumping sareng nyarios hé, kuring ngagaduhan ide pikeun bahan bakar énggal pikeun manaskeun bumi. Abdi hoyong anjeun "nanem modal" $ 10.000. Di sisi anu sanésna, anjeun ningali éta salaku "RISIKO" ageung sabab anjeun henteu ngartos sapinuhna sareng karaos anjeun moal kéngingkeun artos anjeun deui. Di sisi anu sanésna, nalika anjeun nanem modal, anjeun bakal yakin yén anjeun bakal nampi sadaya artos deui ditambah kauntungan dina jangka panjang. Anjeun mikirkeun pasar saham salaku investasi khususna upami perusahaan sapertos "Google" atanapi Microsoft. link alternatif angelpoker Tapi upami anjeun nuturkeun saham, duanana duanana Investasi goréng sabab ékonomi sareng sagala rupa anu lumangsung sareng aranjeunna. Upami anjeun mésér Google atanapi Microsoft jangka panjang, anjeun bakal henteu kunanaon. Tapi anjeun masih ngagaleuh artos, leres?

Ayeuna balik deui sareng gentos kecap résiko sareng inpéstasi tiasa dilakukeun, TAPI éta ngarobah perasaan kalimat ... résiko négatip sareng investasi positip. Ayeuna kumaha nerapkeun ieu kana poker anjeun panginten naroskeun? POKER munggaran sanés kaulinan pikeun kuring. Poker nyaéta SPORT. Ningali éta salaku olahraga Kuring nyandak tina kaulinan kasempetan dina pikiran kuring dimana kuring butuh tuah pikeun meunang sadaya waktos ka pandangan anu positip dimana ku jalanna waktos sareng latihan kuring tiasa langkung unggul ti saprak éléh. Kuring moal meunang unggal waktos atanapi unggal waktos kuring linggih tapi kalayan latihan kuring bakal meunang langkung ti kuring éléh sareng kuring bakal nanem modal (tingali kumaha anjeun tiasa dagang nganggo résiko ayeuna) artos kuring dina hal anu kuring terang bakal gaduh margin kauntungan anu saé jangka panjang. Tingali kana tim olahraga "PRO" ngora, aranjeunna gaduh seueur pamaén anyar, aranjeunna ngararancang deui sadaya timna, rupa ngora anu seger, tapi berbakat pisan.

Aranjeunna ngalatih langkung seueur tibatan tim anu sanés, aranjeunna nunjukkeun yén aranjeunna gaduh seueur bakat, aranjeunna damel babarengan, sareng taun ayeuna aranjeunna 50/50 dina rasio win-to-kalah kacuali cilaka. Kumaha saur anjeun rékaman aranjeunna taun payun? Aranjeunna ngalatih sami, sadayana sami taun payun. Kuring yakin anjeun teu nyarios 75/25 kaleungitan langkung ti aranjeunna ngéléhkeun. game poker online kalayan latihan sareng diajar matématika anjeun tiasa ningkatkeun kaulinan anjeun ka titik anu anjeun raoskeun yén anjeun nanem modal nalika lungguh sareng ngagaleuh kiripik dimana anjeun panginten kersa risiko 200 dolar dina poker dinten ayeuna. Eureun sateuacan anjeun mésér kiripik. waktos salajengna teras robihkeun sadayana kana anu positip sareng tingali naon anu lumangsung kana gaya maén anjeun. Kocapkeun kuring badé nanemkeun artos ieu dina pertandingan poker dimana kuring terang dina jangka panjang kalayan latihan kuring bakal nampi pangasilan anu hadé dina investasi kuring. Tingali naha éta ngabantosan anjeun pikeun langkung milih nalika milih tangan naon anu kedah dimaénkeun, sabaraha modalna sareng kumaha anjeun mikirkeun poker sacara gembleng.