Image

Många användare vill kopiera e-postmeddelanden från EML till PST för professionellt och personligt bruk. Men att uppnå denna konverteringsprocess med den manuella metoden är tidskrävande. Därför kan du gå med en tredje parts programvara för att migrera från EML till PST. EML to PST Migrator är en fantastisk programvara för sådan migrering. Detta är en professionell lösning för överföring av e-post från EML till PST i bulk. verktyget är kompatibelt för att migrera alla EML-baserade klientfiler som Windows Live Mail, eM-klient, Outlook Express, Thunderbird, etc.

Steg för att överföra flera e-postmeddelanden från EML till PST

Du kan ladda ner det här verktyget genom att klicka på den gröna knappen nedan och sedan läsa riktlinjerna noggrant för att flytta e-postmeddelanden från EML till PST i några enkla steg.

Fördelar med att använda EML till PST Migration-programvara

Nu har du förstått hur du överför e-post från EML till PST. Så låt oss utforska några av de utmärkta funktionerna i denna programvara. Denna programvara överför EML-filer till flera filformat som MSG, PST, EMLX, Office 365, Amazon Work mail och många fler.

 • Det bevarar alla e-postelement under import av e-post från EML till PST dvs signatur, ämne etc.
 • Verktyget ger ett alternativ att överföra flera EML-filer till PST inom några sekunder.
  Programvaran tillåter också användaren att importera EML-e-postmeddelanden till PST med bilagor.
 • Denna programvara behåller dataintegriteten även efter överföring av e-post från EML till PST.
 • Det fantastiska verktyget ger också ett alternativ att installera installationen på flera språk.
  Den här programvaran sparar de resulterande e-postfilerna till PST-kontoens standardlagringsplats.
 • Verktyget importerar bulk e-postmeddelanden från EML till Mozilla PST vilket sparar användares tid och ansträngningar.
 • Detta verktyg levereras med ett användarvänligt gränssnitt för att utföra EML till PST-migrering.
 • Det finns inga hinder för filstorlek med den här applikationen eftersom den handlar om alla stora och små EML-filer. Verktyget EML till Outlook Converter läser den konverterade PST-filen i alla versioner av Microsoft Outlook - Outlook 2003, 2007, 2010, 2013 och senare versioner.

Gratis demonstrationsversion av EML to PST Software

Denna programvara levereras med en demoversion. Så du kan ladda ner det här verktyget gratis och veta om dess fantastiska funktioner och hur det fungerar. Du kan enkelt migrera de första 10 e-postmeddelandena med den här programvaran gratis. Om du vill överföra stora datafiler kan du köpa en licensierad utgåva av denna programvara.

Mer information;- https://www.filefixutility.com/emltopst/