Image

TGZ is vrij beroemd en wordt door veel mensen over de hele wereld gebruikt. Het biedt een scala aan diensten zoals het verzenden van bijlagen, bestanden, e-mails, beheert taken, enz. Er is geen onzekerheid dat Zimbra door veel mensen wordt gebruikt, maar de meeste mensen kiezen liever voor Outlook als hun standaard e-mailclienttoepassing. In deze blog bespreken we de stappen voor het verplaatsen van Zimbra-bestanden naar Outlook PST.

Stappen om Zimbra TGZ te wijzigen in PST Handmatige methode

Hieronder hebben we de stappen overwogen om Zimbra-bestanden te migreren naar Outlook via de handmatige aanpak:

1. Open Zimbra-bureaublad en klik op de optie ‘Voorkeur’ op het tabblad ‘Menu’
2. Klik op het tabblad 'Importeren en exporteren' op de optie 'Geavanceerde instellingen'.
3. Bepaal nu het tabblad 'E-mail' en schakel de resterende optie uit.
4. Klik op het tabblad 'Exporteren'.
5. Sla het bestand op in de gewenste bestandsindeling.
6. Klik op ‘OK’.                                                        DOWNLOAD NU

Bovenstaande zijn de stappen om Zimbra naar Outlook te migreren met behulp van de handmatige aanpak. We raden u aan deze regel niet te gebruiken, omdat deze de volledige gegevens kan wissen en gegevensfraude kan veroorzaken. Zorg ervoor dat u de juiste tool kiest die voor een 100% positief resultaat zorgt en een risicovrije regeneratie uitvoert.

Motieven Waarom verplaatst de gebruiker Zimbra-bestanden naar Outlook?

1. Wanneer de gebruiker zijn gegevens naar een bepaald formaat wil exporteren, verplaatsen ze de TGZ-bestanden naar Outlook.
2. Wanneer de bestanden de beperking van de bestandsgrootte overschrijden, kiezen ze liever voor een Zimbra-naar-PST-conversie om hun gegevens over te zetten naar Outlook.
3. Wanneer het bestand corrupt en beschadigd raakt.

Selecteer voor Zimbra-migrator Zimbra-mailbox exporteren naar Outlook PST

Zimbra naar PST Converter is de ideale keuze als u Zimbra-bestanden veilig naar Outlook wilt exporteren zonder de bestanden te beschadigen. Het importeert TGZ-bestanden rechtstreeks naar Exchange Server- en Office 365-accounts. De gebruiker kan alle e-mailelementen importeren zonder de formatie en metagegevens te wijzigen. De uitstekende Zimbra naar PST-converter ondersteunt alle versies van Windows zoals 2010, 2012, 2013, 2015, 2019 en alle nieuwste versies. De software heeft een geavanceerde en nieuwste functie, ‘Selective Zimbra Files’, waarmee de gebruiker het bestand kan selecteren dat hij wil verplaatsen in plaats van de volledige gegevens te selecteren.

Zorg ervoor dat u kiest voor Zimbra naar PST-converter in plaats van de handmatige aanpak om Zimbra-bestanden naar Outlook te converteren. Het is een veiligere optie die gebruikers de flexibiliteit geeft om een veilige conversie van bestanden uit te voeren.